PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni! Ki milyen gyógyszert szed?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Igazából mindenre kíváncsi vagyok amit megosztanál velem .

Mióta vársz babára , milyen gyógyszert szedsz és milyen tapasztalataid vannak a gyógyszerekkel kapcsolatban ?

Illetve bármi hozzászólást szívesen olvasok . Ha van olyan más internetes oldal , fórum ahol nagyon jó cikkeket szoktál olvasni , azt is szeretném ha megosztanád velem .

Köszönöm ! :)

Remélem sok jó , hasznos hozzászólás fog érkezni ...

2013. aug. 12. 18:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

SZia!

Nekem február elején derült ki a pcos és az ir, előtte csak a pajzsmirigy-alulműködésemet kezelték (már 5 éve).

Február óta szedek Meforalt 1000et reggel 500at este, e mellett e-vitamint, d-vitamint, fosavat, szelént, halolajat, premens tablettát és a pajzsmirigyemre euthyroxot. Még nem jön a baba, de peteérésem már volt :) Most vasárnapra nem várom.

Február eleje óta paleolit módon étkezünk, eddig 17 kg-ot fogytam, remélem ez is segíti majd a teherbeesést. nagyon várjuk már :)

2013. aug. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!