PCOS-ok akik mostanában szeretnének teherbe esni! Ki milyen gyógyszert szed?
Sziasztok !
Igazából mindenre kíváncsi vagyok amit megosztanál velem .
Mióta vársz babára , milyen gyógyszert szedsz és milyen tapasztalataid vannak a gyógyszerekkel kapcsolatban ?
Illetve bármi hozzászólást szívesen olvasok . Ha van olyan más internetes oldal , fórum ahol nagyon jó cikkeket szoktál olvasni , azt is szeretném ha megosztanád velem .
Köszönöm ! :)
Remélem sok jó , hasznos hozzászólás fog érkezni ...
Szia,
én a www.pcos.hu-t szoktam olvasgatni.
Van egy fiam vele azután lettem terhes, hogy lefogytam 8 kg (úgy lettem 64 kg), aztán egy hónapig szedtem a Merckformint és terhes lettem.
Most kistesót szeretnénk január óta, sajnos eddig eregménytelenül. Most Merckformint, Clostyt és Utrogestant szedek. Tavaly szedtem fogamzásgátlót és az rettenetesen összezavarta a ciklusom.
Szia !
Köszönöm őszinte válaszod .
Nagyon szorítok nektek ! :)
Szia !
7 hónapja szeded a bogyót és semmi ? Miért nem mész el másik dokihoz ?
Én megfogadtam hogy nem várok,eleget vártam már hogy jöjjön a baba (3év) ha nekem se fog bevállni a Mef.+Bromo , akkor kopogtatni fogok a dokinál hamarosan .
Kedves Utolsó!
Első válaszoló vagyok. Nekem rendszere a menzeszem, sőt amíg nem akartunk kistesótés nem diétáztam addig is 26-26 napra megjött. Csak barnázok menzesz előtt és után is:-(
Szia!
Van 2 fiunk, a kicsi most volt 1 eves a kicsi. Nemvedekezunk egyaltalan, varjuk a harmadikat.
Eloszor a mercfomin 850eset szedtem, 3at 1 nap. Majd fel ev utan is mentma hasam, igy merckformin xr re valtottunk.
Elso gyereknel nem tudtunk a pcorol, csak sargatest elegtelensegem volt, problemsd terheseg, koraszules. Majd volt 2 elhalt terhessegem, mire kiderult a pco. Eloszor a dieta+sportot kezdtem, majd 2 honap mulva kaptam meg a gyogyszert. A 8. honapban sikerult, problemamentes terhesseg, szules a 39. heten.
Kozbenvolt inszeminacionk is, bar utolag feleslegesnek tartom.
Aprilisban voltam eves rakszuresen, a dokim kerdezte, hogyan fedekezunk. Sehogy. Kerdezte, hogy adjon-e clostyt. Megkoszontem, de inkabb nem. Tudom, hogy sikerulni fog a harmadik is, csak tennem kell erte.
Udv 2 fius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!