PCOs anyukák, akik még szeretnének babát, hogyan védekeztek a próbálkozós hónapok előtt?
Figyelt kérdés
Szeretnénk harmadik babát, tartom a hármas kezelést, d nem tudom hogyan védekezzünk, mert ugyebár a megszakítás nem védekezés, illetve a férjem nem szereti a gumit. Meg én sem.2013. jan. 14. 14:32
1/3 anonim válasza:
Óvszerrel, szerencsére nálunk nincs ebből probléma egyikünk részéről sem. Csak meg kell találni a megfelelő típust :)
2/3 anonim válasza:
Miért kell egyáltalán védekezni? Nálunk az első baba előtt minden alkalom egy lehetőség volt. Szerintem így is elég nehéz teherbe esnünk, és ha még hozzá védekezünk is....
3/3 A kérdező kommentje:
Miért? Mert a férjem külföldön dolgozik, itthon vagyok a 4 évessel, meg az 5 hónapossal. Ha most teherbe esnék, a kicsit nem tudnám hova tenni, mikor vizsgálatra kell mennem. Mert a klinikára 10 év alatti gyermeket nem engednek be.
Kicsire picit nem szeretnék így, egyedül. Meg a terhességem sem volt problémamentes, sajnos.
Köszönöm a válaszaitokat.
2013. jan. 15. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!