Olyan 50%, ha minden rendben van, és jókor vagytok együtt. Vagy összejön, vagy nem :))) Én ismerek 4 olyan párt is, akinek elsőre összejött, nekünk a férjemmel 9 hónap kellett, és több olyat is ismerek, akinek hónapokba telt, mire baba lett. Most is van egy nagyon jó barátnőm, akik lassan 1 éve próbálkoznak és semmi nincs eddig.
Szóval sok szerencsét kívánok, szerintem ez inkább annak a kérdése :))) Persze pár hónap után nem kell elkeseredni, ha nem jön össze :)
2013. jan. 14. 12:55
2/11 anonim válasza:
Nekünk elsőre összejött kétszer is. Ez sok dologtól függ: jó időben kell együtt lenni, egészséges petesejt és hímivarsajt kell. Na meg sok szerencse. És én azt is gondolom, hogy tudja az a magzat, hogy mikor kell megfoganni (lehet érte lepontozni, akkor is így gondolom).
2013. jan. 14. 13:03
3/11 anonim válasza:
Nekünk úgy jött össze elsőre, hogy még csak el sem gondolkodtunk azon, hogy mikor van peteérésem. Egyszerűen azt találtuk ki, hogy a 30. szülinapomon kezdünk el próbálkozni, és majd lesz ahogy lesz. Nagyon gyorsan kiderült, hogy sikerült is! Mára már 1 éves a fiunk! Szóval lehetséges! :)
2013. jan. 14. 13:09
4/11 anonim válasza:
Első alkalomra összejött, hogy nem vigyáztunk. Mivel nem tervezett baba volt, nem figyeltem a peteérést sem.
2013. jan. 14. 13:42
5/11 anonim válasza:
Nekünk sikerült az első próbálkozásos hónapban.:) meg is lepődtem.:)
2013. jan. 14. 13:46
6/11 anonim válasza:
Mindhárom baba elsőre összejött, jókor voltunk együtt, és nagyon szerencsések vagyunk.
2013. jan. 14. 13:46
7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, hasznosak voltak. Senkit nem pontoztam le, de azért azzal én nem értek egyet, hogy jön a baba, ha akar, meg tudja a baba hogy mikor akar jönni....de ez az én véleményem.
2013. jan. 14. 14:18
8/11 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a pároknak csak a 20%-ának jön össze első próbálkozásra a baba, és ennek a 20%-nak csak néhány %-a, amikor azért nem jött össze, mert baj van a nőnél vagy a férfinál.
Nekünk a most 3 éves kisfiam elsőre összejött, a második babámat most várom, és ő a 2. hónapban jött össze, de az is jónak mondható szerintem, úgyhogy szerencsésnek nevezhetem magam ezen a téren. :-)
2013. jan. 14. 15:07
9/11 anonim válasza:
Második babám már az első hónapban összejött. :)
Szerintem ugyan akkora az esélye mint bármelyik hónapban.
2013. jan. 14. 17:53
10/11 anonim válasza:
Akkor az én babám nagyon gondolkodik, mert már két éve nem jön! :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!