Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora annak az esélye, hogy...

Mekkora annak az esélye, hogy az első próbálkozós hónapba teherbe tudok esni?

Figyelt kérdés
Írna biztatásként akinek sikerült??Persze, ha nem elsőre jön össze, de összejön, akkor is nagyon boldog leszek!
2013. jan. 14. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Olyan 50%, ha minden rendben van, és jókor vagytok együtt. Vagy összejön, vagy nem :))) Én ismerek 4 olyan párt is, akinek elsőre összejött, nekünk a férjemmel 9 hónap kellett, és több olyat is ismerek, akinek hónapokba telt, mire baba lett. Most is van egy nagyon jó barátnőm, akik lassan 1 éve próbálkoznak és semmi nincs eddig.

Szóval sok szerencsét kívánok, szerintem ez inkább annak a kérdése :))) Persze pár hónap után nem kell elkeseredni, ha nem jön össze :)

2013. jan. 14. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre összejött kétszer is. Ez sok dologtól függ: jó időben kell együtt lenni, egészséges petesejt és hímivarsajt kell. Na meg sok szerencse. És én azt is gondolom, hogy tudja az a magzat, hogy mikor kell megfoganni (lehet érte lepontozni, akkor is így gondolom).
2013. jan. 14. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk úgy jött össze elsőre, hogy még csak el sem gondolkodtunk azon, hogy mikor van peteérésem. Egyszerűen azt találtuk ki, hogy a 30. szülinapomon kezdünk el próbálkozni, és majd lesz ahogy lesz. Nagyon gyorsan kiderült, hogy sikerült is! Mára már 1 éves a fiunk! Szóval lehetséges! :)
2013. jan. 14. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Első alkalomra összejött, hogy nem vigyáztunk. Mivel nem tervezett baba volt, nem figyeltem a peteérést sem.
2013. jan. 14. 13:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk sikerült az első próbálkozásos hónapban.:) meg is lepődtem.:)
2013. jan. 14. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindhárom baba elsőre összejött, jókor voltunk együtt, és nagyon szerencsések vagyunk.
2013. jan. 14. 13:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, hasznosak voltak. Senkit nem pontoztam le, de azért azzal én nem értek egyet, hogy jön a baba, ha akar, meg tudja a baba hogy mikor akar jönni....de ez az én véleményem.
2013. jan. 14. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a pároknak csak a 20%-ának jön össze első próbálkozásra a baba, és ennek a 20%-nak csak néhány %-a, amikor azért nem jött össze, mert baj van a nőnél vagy a férfinál.

Nekünk a most 3 éves kisfiam elsőre összejött, a második babámat most várom, és ő a 2. hónapban jött össze, de az is jónak mondható szerintem, úgyhogy szerencsésnek nevezhetem magam ezen a téren. :-)

2013. jan. 14. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Második babám már az első hónapban összejött. :)

Szerintem ugyan akkora az esélye mint bármelyik hónapban.

2013. jan. 14. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor az én babám nagyon gondolkodik, mert már két éve nem jön! :(
2013. jan. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!