Első görbém (és a 11. próbálkozós hónapunk! ) Megnéznétek, hogy jókor voltunk e?
Bár minden hónap negatív tesztelésekor összetörök, de ha most sem sikerül én feladom...Kezdek belebolondulni!:(
Írjatok véleményt!
Igazad van, de nagyon nehéz.Már 2 vetélésen túl vagyok(ebből egy 21 hetes ikerterhesség, a másik miss. ab.)és most már türelmetlen vagyok, ami tudom, hogy nem jó...
Az első válaszolót csodálom, mert bár 15 hónapot írt, mégis olyan nyugodtnak tűnik!:)
Köszönöm a válaszokat!!
A harmadik válaszolónak is köszönöm!:))
Mindenkinek mihamarabbi pozitív tesztelést kívánok!
Szia!
Itt mikor van a peteérésed? Vagyis mikor esett le a hőd? mert én itt csak 1 tizedes esést látok, ami kevés. A tüszőrepedéshez pedig két napon belül min. 4 tizedet kell emelkednie a hődnek, hogy jó legyen. Én ezt sajnos nem látom. De ha pesti vagy írj egy mailt és megadom a dokim számát. Kifejezetten a termékenységgel foglalkozik és nekünk 1 év után segített 2 hónap alatt. Most 23 hetes vagyok!! üdv :)
Szia. Szerintem is jókor voltatok együtt, és a 15-16. nap volt tüszőrepid. Az időzités szuper! Minden esély megvan hogy baba legyen.
Drukkolok!
Jókor voltatok együtt ha egyáltalán valós a görbe akkor igen , mivel nem egy időpontban méred minden reggel ami egy nagyon fontos alapszabály ezért nem biztos hogy valós képet az ez az összevissza való méregetés , próbáld meg egy időben mérni egy teljes cikluson keresztül.
Ezzel nem bántani akarlak csak jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!