Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Sziv alaku a méhem, lehet babám?

Sziv alaku a méhem, lehet babám?

Figyelt kérdés
Ez az első clostys honapom,és az ultrahangon kiderült hogy a méhem sziv alaku.Nagyon megijedtem,kérlek irjatok tapasztalatokat !
2013. máj. 24. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
édesanyámnak ilyen. Van egy bátyusom is, szóval igen, lehet gyermeked :-) sógornőmnek kétszarvú a méhe, jelenleg a 29. hétben van az ikrekkel :-) nekem nagyon hátrahajló, mégis van 2 gyerkőcöm :-) sok sikert :-)
2013. máj. 24. 08:55
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.Megsirattattál..ez majd erőt ad én nagyon elkeseredtem,de most már nem fogok ezen görcsölni. :)
2013. máj. 24. 08:57
 3/9 anonim válasza:

Szia!Nekem is szívalakú a méhem!A megfoganásra ugyanannyi esélyed van mintha normál lenne!Csak nagyon vigyáznod kell magadra ha teherbe esel,mert hamarabb elmehet a baba!Nekem sem sikerűlt az első kihórdás:-( ,én is kétségbe vóltam esve,de

sikerűlt!Most 2 éves a kisfiam!Kitartást kívánok neked!Azt hiszem a latin neve uterus unicornis,de nembiztos!

szerencsére sikerűlt!

2013. máj. 24. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást :) Gratulálok nektek :) egy hét mulva kell megjönnöm,pedig már most ugy érzem mintha ma megjönne...hát reménykedem,és nem adom fel :)))
2013. máj. 24. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is szívalakú a méhem és van már egy másfél éves fiam. Az, hogy kinél mennyire nagy a behúzódás, az is elég sok féle, a kétszarvú méhnél a legnagyobb, szinte 2 méhe van az embernek.

Egyébként vicces, mert nekem meg pont azt mondták mindig az uh-on, hogy ez csak a teherbeesést nehezíti, utána meg már mindegy :-)

Én még túl is hordtam a fiammal.

Úgyhogy nyugi és hajrá!

2013. máj. 25. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi a méhem, azt nem mondta az orvos, hogy szív alakú, csak hogy egy sövény két részre osztja. De van egy egészséges kislányom, és most megint pozitív a tesztem.

Szülés után nem vált le a méhlepény, altatásban választotta le az orvosom, akkor vette észre, ultrahangon a terhesség alatt nem látszott. (viszont a gátmetszés összevarrását is altatásban elvégezte egyúttal, így azt megúsztam... hihi).

2013. jún. 4. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:
... Mi az a clostys?
2013. jún. 4. 09:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok pozitiv teszhez :) Szép babavárást kivánok:) Holnap én is tesztelek :) A Closty azaz a Clostylbegit egy gyogyszer amit azért irt fel a dokim,mert több mint hat éve nem estem teherbe,és az uj dokim rájött arra amire az előző nem ....nagyon gyenge volt a peteérésem .Ez a gyogyszer serkenti a peteérést. :)))
2013. jún. 4. 15:59
 9/9 Kissbe ***** válasza:
Szia!Nekem is szív alakú a méhem,a kisfiamat pont a 24.hétre szültem valószinű emiatt,mert más oka nem volt.Azt mondta az orvos,ha szeretnék másik babát megtükrözi,és ha kell megműti.Ezt most nyáron szeretném ha megtörténne már.Kicsit félek,de a babáért mindent :-)Neked sikerült már a baba?
2014. máj. 13. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!