Szedem a Clostyt, de nem emelkedett a hőm, viszont feszül
a méhem. Akkor nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 09:22
1/9 A kérdező kommentje:
Adokim azért irta fel a clostyt,mert a hőmérsékleti görbén nem emelkedtem 37 fok felé.Nem volt peteérésem.Most viszont feszül a méhem...de nem emelkedik a höm :(
2013. máj. 21. 09:23
2/9 anonim válasza:
Hányadik napon vagy?
2013. máj. 21. 09:24
3/9 A kérdező kommentje:
20....de képzeld a márodik napon kezdtem el szedni...azt mondta adoki a 14 nap körül lesz peteérés.fuu nagyon aggodom ez az első clostys honapom,remélem nincs baj,Vagy mindenkinél más?
2013. máj. 21. 09:30
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és 3x1et szedek már most..
2013. máj. 21. 09:30
5/9 anonim válasza:
Nem használsz ovu tesztet? Érdemes lenne venned valami olcsóbbat, mondjuk a vaterán, ott már 50 Ft/db áron lehet kapni és nagyon jók (én is azt használok), így az is egy támpont lenne.
3x1?? Az durva!! Ultrahangos nyomonkövetés nincs? Ekkora adagnál már kellene.
2013. máj. 21. 09:48
6/9 A kérdező kommentje:
szia,bocsi csak közben takaritgatok.23.-án megyek ultrahangra,és vizsgálatra.ez már követésenk számit?vagy most megnézi van e érett tüsző?vagy már esetleg ad is injekciot szerinted tüszörepesztésre?a 3x1 et én is sokalltam már az alapján amiket itt olvastam az adagokrol.Ti miota probálkoztok?
2013. máj. 21. 10:26
7/9 anonim válasza:
Hát ha a 14. napra várta az ovut, akkor a 12-13 nap körül vissza kellett volna hívnia hogy lássa érnek e tüszők... Nem tudom mit akar 23-án nézni??!!
2013. máj. 21. 12:44
8/9 anonim válasza:
A gőrbénél a hőmérséklet emelkedése az a tüszőrepedést mutatja. A hőmérséklet csökkenése mutatja a peteérést. Van olyan eset is mikor a szervezetben nem rögtön a peteérés utáni napon, hanem többszöri nekifutásra sikerül csak a tüszőrepedés. (www.babatervezok.otthona.net)
Én a helyedben használnék ovutesztet is a ciklusom 10. napjától kezdődően...
A 23. napon lehet h nem a tüszőket nézi az orvos...
Mindenesetre az is lehetséges, hogy nem jól méred a hődet és azért nem látszik rendesen a görbéden a peteérésé fázisa. (vagy ez rendben van?)
Amúgy én 2x1-et szedtem a clostyból. a 3x1 -el tutira megy a doki.. nem baj! :)
2013. máj. 21. 14:02
9/9 A kérdező kommentje:
Igen 3x1 et szedek,és éreztem a feszülést a peteéréskor is :) a 23-át elszámolta,mert előtte valo héten külföldön volt.Azért mondta,hogy vastag a nyálkahártya...meglátjuk mi lesz.Ha megjön a menzesz folytassam a 3x1 et ha nem akkor hivjam majd.De várok még persze,lehet hogy késik....csak annyira izgulok...akkor lehet esélyem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!