Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A méhszájam állásából nézve...

A méhszájam állásából nézve ma lehet peteérésem?

Figyelt kérdés
Eddíg használtam ovu tesztet,negatívak lettek és akkor még méhszáj is lent volt és kemény.Már elfogytak a tesztek,de tegnap este eléggé felcsúszott a méhszáj és muhább volt,mára meg szinte el sem érem,de nem tudom mit kell éreznem mikor nyitott vagy zárt! Hárébb tolódhatott a peteérésem? Most kellene együtt lennem a férjemmel? 16 napon vagyok.

2013. máj. 18. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Peteéréskor enyhén nyitott a méhszáj és valóban feljebb megy. Azonnal kapd el a férjed most néhány napig naponta. Aztán várakozás.
2013. máj. 18. 09:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha csak késő délután tudom elkapni,az már késő lenne? Nem tudom mit kell érezni amikor nyitott vagy zárt,nem érzek lyukat rajt,de érzem,hogy ott van egy bemélyedés,nem tudom mekkora ilyenkor a lyuk.Mit kell éreznem?
2013. máj. 18. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még este sem késő.A nyílást ne úgy ércsd hogy be fér az ujjad. A spermának elég ami van rajta.Milyen a nyákod? Peteéréskor általában csúszósnak kell lennie és nyúlósnak,hogy segítse a picinyek gyorsabb haladását.
2013. máj. 18. 09:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak nagyritkán van ez a jó fajta nyákom,általában véve mindíg kevés krémes van,ma kcsit vizesebb,hígabb,nem nyúlós.
2013. máj. 18. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbálkozzatok, hajrá!
2013. máj. 18. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Mostanra már lement a méhszáj! Ezt nem értem,akkor most mi lehet? este és reggel mindíg feljebb megy? Vagy eddíg tarthatott a peteérés?
2013. máj. 18. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A vizes nyák jó. Az a lényeg h ilyenkor ne legyen sűrű és ragadós mert abban nem tudnak közlekedni a kis fickók. Igen a méhszájad közlekedik le és fel. Azt olvastam valahol,hogy este lefekvés után érdemes vizsgálni az állapotát mert akkor mutatja az igazi helyzetet.
2013. máj. 19. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát most mindegy,mert ezt az alkalmat kihagytuk,de jövő hónapban megfigyelem! Amúgy ma is fent volt és puha.Majd kiderül.Hónap elején próbálkoztunk,de akkor még elvileg nem volt peteérésem.Azért örülnék,ha teherbe esnék!
2013. máj. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!