Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem szív alakú a méhem az...

Horváthné Noszlopi V kérdése:

Nekem szív alakú a méhem az mit jelent? Meg azért nem tapad e meg az embrió beültetésnél?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
a méh felső végénél van egy befűződés, ami miatt szív alakja van, igen, ez lehet oka annak, h nem tud megtapadni az embrió
2012. nov. 21. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem is lehet gyerekem?
2012. nov. 21. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
ne keseredj el.nyugodj meg biztos hogy neked is lesz kisbabád.talán nehezebben fog összejönni de megéri próbálkozni.a doki mit mond?
2012. nov. 21. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,nekem is szív alakú a méhem.Ráadásul 1 petevezetőm átjárható. 2 gyerekem van,spontán jöttek össze. Biztosan neked is fog sikerülni !
2012. nov. 21. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem egyik petevezetékem nincs meg a másik meg nem átjárható,azért járok lombikra 2-szer már voltam de nem sikerült!!!Az orvos nem mondott semmit,a főnővér mondott meg mindent beültetés után az meg azt mondta túl vékony a dossziém még!!!!
2012. nov. 22. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!