Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Merckformint szedek PCO-ra....

Vargáné Ildikó kérdése:

Merckformint szedek PCO-ra. Mi a véleményetek, mikor eshetek teherbe? A clostys hónapokon túl vagyok!

Figyelt kérdés

2012. aug. 26. 07:42
 1/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Attól függ, mennyire súlyos az IR-ed, és mennyire tartod mellette a diétát, mozogsz-e rendszeresen. A gyógyszer csak a kezelés egyik része, a többi is fontos, hogy javulj. Átlagosan 3 hónapot szoktak mondani, de van aki már az első ciklusban babás lesz, van akinek egy év is kellhet hozzá. Most légy türelmes, ez nem megy egyik napról a másikra, koncentrálj a hármas kezelés betartására és egyszer csak kopogtat a gólya. :-)

2012. aug. 26. 07:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már vagy 5. hónapja szedem, tehrbe is estem, csak sajnos még a betöltött 5. hét előtt elvetéltem. Végül is valahol örülök hogy működik a szervezetem, más részről félek nehogy baj legyen, és ne legyek képes tovább eljutni a koratehességnél. De még friss az élmény. Szóval pár hónap kell hozzá, és az után jön hogy amúgy is kell pár hónap a pároknál, nem jöhet össze elsőre. Szerintem 3-8 hónap között reális ha átlagot mondok.
2012. aug. 26. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Az IR még nem nézte az endokrinológus!!!Csak hormonvizsgálatot csináltatott!!!Akkor most mi tévő legyek?
2012. aug. 26. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 8. hármas kezeléses hónapban jött össze a baba.

Idő kell a szervezetednek, hogy a ciszták felszívódjanak, ugyanúgy, ahogyan azok kialakulásához is idő kellett.

Légy türelmes és csináld a hármas kezelést!

2 fiús pcos anyuka

2012. aug. 27. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!
2012. aug. 27. 19:58
 6/6 matagina válasza:
Sziasztok 22 éves vagyok sajnos PCOm van.Már 4 éve probálkozunk a párommal a babával sajnos sikertelenül.2 hete elkezdte szedni a Merckformint és a mestruácio 3.napjátol pedig napi 1x1 clostylbegit tablettát....a 14.nap az az ma volt ultrahangom hogy van e peteérésem...sajnos nem volt domináns eggyik pete fészkemben sem...valakinek van valami tanácsa esetleg vagy tapasztalat mert nagyon szeretnék babás lenni már!!! VÁLASZAITOKAT eLŐRE IS koszonom
2016. máj. 12. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!