Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-sok. Nektek a nődoki írta...

PCO-sok. Nektek a nődoki írta fel a merckformint/metformint/meforalt?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem a pco-ra clostyt írt fel a nőgyógyászom, akinél már 2x szültem, tehát ismeri az előzményeket.

A meforalt az endokrinológus írta fel, akihez önszántamból mentem el, mert úgy éreztem, hogy a problémám túl mutat a sima nőgyógyászati eseten és nem voltam benne biztos, hogy a dokim elég körültekintő :( és igazam lett sajnos. a pco mellett ir-em is van.

2012. jún. 22. 16:17
 2/8 Manka68 ***** válasza:
Endokrinológus írja fel.
2012. jún. 22. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyásznak nincs "hatalmában" metformint felírni... csak belgyógyász/endokrinológus teheti meg.
2012. jún. 22. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyász "csak" hormonokat fog neked felírni... ami sokat nem segít, ha PCOS-s vagy, mert a probléma nem nőgyógyászati,hanem belgyógyászati. Az egyik tünete csak a ciszta a petefészekben. A megoldást sem nőgyógyásznál kell keresni. De ha metformint szeretnél, gondolom erre már azért némileg rájöttél. Menj endokrinológushoz! Sok sikert (nekünk:))

(egy sorstársad)

2012. jún. 22. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék a lányokhoz: endokrinológus nőgyógyász írta fel nekem is. Az enyém elküldött a diabetológiai szakrendelésre is, ahol "jóváhagyták" a gyógyszerszedést -már 2 hónapja szedtem-, és segítettek a diéta beállításában.
2012. jún. 22. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

NEKEM ELŐSZÖR A NŐDOKIM ÍRTA FEL, MAJD AZ ENDOKRINOLÓGUS IS JÓVÁHAGYTA. aZ ÉN NŐDOKIM NEM HORMONOKKAL KEZDTE A PCO KEZELÉSÉT.

34 HETES PCOS KISMAMA

2012. jún. 22. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy, ahogy az utolsó hozzászóló írta, nekem is a nődoki írta fel anno. Aztán született egy Fiam, s míg közel 20 hónapig szoptattam addig nem foglalkoztam a témával, mert nem akartam, hogy bármennyi is átmenjen a tejcibe.

Most pusztán csak kíváncsi voltam, hogy még mindig úgy működnek-e a dolgok, mint rég, vagy sem. Ahogy látom, már nem.

Köszönöm, további szép estét!

2012. jún. 22. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nekem nem olyan régen írta fel a nődokim utoljára,kb 10 hete hagytam abba a szedését, addig felírta.

De ha mész esetleg egy kontroll vizsgálatra, rákérdezhetsz nála!

2012. jún. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!