PCO-sok. Nektek a nődoki írta fel a merckformint/metformint/meforalt?
nekem a pco-ra clostyt írt fel a nőgyógyászom, akinél már 2x szültem, tehát ismeri az előzményeket.
A meforalt az endokrinológus írta fel, akihez önszántamból mentem el, mert úgy éreztem, hogy a problémám túl mutat a sima nőgyógyászati eseten és nem voltam benne biztos, hogy a dokim elég körültekintő :( és igazam lett sajnos. a pco mellett ir-em is van.
A nőgyógyász "csak" hormonokat fog neked felírni... ami sokat nem segít, ha PCOS-s vagy, mert a probléma nem nőgyógyászati,hanem belgyógyászati. Az egyik tünete csak a ciszta a petefészekben. A megoldást sem nőgyógyásznál kell keresni. De ha metformint szeretnél, gondolom erre már azért némileg rájöttél. Menj endokrinológushoz! Sok sikert (nekünk:))
(egy sorstársad)
NEKEM ELŐSZÖR A NŐDOKIM ÍRTA FEL, MAJD AZ ENDOKRINOLÓGUS IS JÓVÁHAGYTA. aZ ÉN NŐDOKIM NEM HORMONOKKAL KEZDTE A PCO KEZELÉSÉT.
34 HETES PCOS KISMAMA
Úgy, ahogy az utolsó hozzászóló írta, nekem is a nődoki írta fel anno. Aztán született egy Fiam, s míg közel 20 hónapig szoptattam addig nem foglalkoztam a témával, mert nem akartam, hogy bármennyi is átmenjen a tejcibe.
Most pusztán csak kíváncsi voltam, hogy még mindig úgy működnek-e a dolgok, mint rég, vagy sem. Ahogy látom, már nem.
Köszönöm, további szép estét!
Utolsó vagyok.
Nekem nem olyan régen írta fel a nődokim utoljára,kb 10 hete hagytam abba a szedését, addig felírta.
De ha mész esetleg egy kontroll vizsgálatra, rákérdezhetsz nála!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!