Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merckformint szedők?

Merckformint szedők?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan gondban vagyok hogy Február 19 én kezdtem szedni a merckformin 500 ast, este szedek egy felet . Kicsit több mint 1 hónapja szedem .Enyhe Pcos-ra irták fel ( 2:1 Lh Fsh arány ) .Eddig 42 napos volt a ciklusom minden hónapban..Most az utolsó mensim Február 27én volt meg szintén 42 napra jött meg ez is. Most vagyok a 29. napon és néhány napja enyhe feszülés, mensi szerű érzés van lent". Ezenkívül feszül a mellem néhány napja. Azt szeretném kérdezni hogy a merckformin 1 hónap alatt vissza is állítja a cilust 42 napról 29-30 napra ? Azt hittem több hónap kell hozzá .Ma a fehérnemümöm enyhe rózsaszin maszat volt de olyan mintha elis állna. Vagy lehet holnapra menstruáció lesz belöle nem tudom. Azt nem hinném hogy terhesség lenne a háttérben hisz most kezdtem el szedni a gyógyszert , és csak 3 szor voltunk együtt a hónapban :tegnap-25.-én ,12-én,és 8.-án. Csak nem tudom hová tenni ezt a furi "hasfájást, a rózsaszin maszatot és a mellfeszülést. Kérlek ha vannak tapasztalataitok vagy van ötletetek irjátok meg mi lehet ez. Köszönöm !
2012. márc. 26. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Enyhe pco esetében lehetséges, hogy ennyi idő alatt is rendeződjön a ciklusod.

Az sem lehetetlen, hogy terhes legyél, mert ha védekezés nálkül szexeltetek, és volt ovud is, akkor bármi megtörténhet.

Ha nem jön meg, tesztelj nyugodtan pár nap múlva!

Nekem a 8. merckforminos hónapban sikerült!

22hkm

2012. márc. 26. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előttem válaszolónak igaza van. Lehetséges a terhesség is akár egy hónap met szedés után is:) A rózsaszín maszat lehet be ágyazódás, nem méred a hődet?

2012. márc. 26. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónap met szedés után minden cisztám eltűnt, 28 naposak lettek az addig 34-35 napos ciklusaim, kontroll terhelésre és hormonsorra már időm sem volt, mert közben elkezdtünk próbálkozni a babával, aki hála Istennek nagyon hamar sikerült. :) És nekem nem enyhe PCOS volt ám! :) (Sok pici ciszta, durva IR.)

Drukkolok! :)

33 hetes kismama

2012. márc. 26. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Én több éve szedem a gyógyszert, nekem sajnos sem a gyógyszer, sem a terhesség nem szüntette meg a cisztáimat. Bocs, tudom nem ez volt a kérdés. Nagyon kétesélyes a dolog, a mellfeszülés gyanús lehet, mindhárom tünet utalhat terhességre is, de arra is hogy 1-2 napon belül menzeszelni fogsz.

Szeretnél most babát? Ha igen, ha nem ha 3-4 napon belül nem menzeszelsz rendesen, csinálj egy tetsztet. Megírod majd mi lett?

2012. márc. 26. 21:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát remélem akkor nekem is hamar rendbeteszi a ciklusaimat .Eddig 4 kgt sikerült fogynom, nem vagyok túlsúlyos 59 kg vagyok most.Hogy szeretnék e babát? igen.4éves lesz a kisfiam szeretnék egy kistestvért neki. De szerintem ez most nem a mi hónapunk, tuti reggelre mensi lesz:( De ez nagyon sok javulás lesz akkor hogy 1 hó alatt 42 napról 30 napra csökkent a ciklus. A fehérnemümön ugyanugy nincs semmi, tusolás közben volt egy pici átlátszó,nyálkás kicsit véres valami és egy pici alvadt vér pötty szerüség,de utána semmi. Fájdogál a hasam és a cicim..reggelre kiderül elmulik vagy megjön. :/ :( .Bocsi ha gusztustalanul fogalmaztam :( nem akartam. Mindenképp írni fogok, és gratulálok a babásoknak:)
2012. márc. 27. 00:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Na, mi újság? Megjött? Mert nekem nagyon fura...

Amúgy nekünk is van már egy 4 éves fiunk, ő egyből jött, a kisöcsire kellett 2,5 évet várni!

De megérte!

22hkm

2012. márc. 27. 13:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a 750-esből szedek egyet, de nekem semmi ilyen tünetem nem volt. Én is kicsit több mint egy hónapja szedem:) Én progit is kaptam mellé, sajna nem jött össze az előzőben, viszont végig nagyon fáradt vagyok azóta. Ez gondolom a progi. Ja, várj csak... icipicit érzékeny volt a mellem, de csak a bimbó és az udvara, és az is csak pár napig.
2012. márc. 28. 22:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Remélem nem halt még ki a fórum...PCO-s vagyok és IR-es, a 120. percben az értékem 45 helyett 115 lett. Holnap kezdem el szedni a Merckformint, hogy rendbe rakjon és esetleg fogyjak is tőle, jelenleg 170 cm, 75 kg vagyok. Nekem a doki fogamzásgátlót is írt fel mellé, ugyanis még nem akarok gyereket...jangee 0,02-est szedek. Van még valaki velem egy cipőben? Fog. gátló+Merckformin???? Egyébként a Merckformin segíti a beágyazódást is úgy olvastam, így egy kicsit értetlenül állok a dolog előtt, nah meg még tényleg nem szeretnék babát. Várom a válaszokat! Köszi!
2012. ápr. 27. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon furcsa, hogy merckformin és fogamzásgátló együtt. Én úgy tudom, hogy a fogamzásgátló elnyomja a petefészkek működését. Én is szedtem 2 évig, de nem szedtem a merckformint. Elmúltak a cisztáim, fogytam, majd a 2. próbálkozós hónapban összejött a baba, met nélkül.

A kistesóra kellett sokat várnunk. Én is 170 cm vagyok, 103mal szültem, de 90 alá nem sikerült fogyni. Majd amikor erre a diétára áttértem, sikerült 75kgra lefogynom és ekkor sikerült a második baba.

Én a metet a 23. hétig szedtem, voltam terheléses cukor vizsgálaton, teljesen jó lett. De természetesen tartom a diétát, ha egy kicsit is csalok, a mérleg megmutatja.

[link]

27hkm

2012. ápr. 27. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Nézd, mit találtam Neked!

Tájékozatlan voltam, de a dokidnak igaza van.

[link]

27hkm

2012. ápr. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!