Merckformint szedők?
Enyhe pco esetében lehetséges, hogy ennyi idő alatt is rendeződjön a ciklusod.
Az sem lehetetlen, hogy terhes legyél, mert ha védekezés nálkül szexeltetek, és volt ovud is, akkor bármi megtörténhet.
Ha nem jön meg, tesztelj nyugodtan pár nap múlva!
Nekem a 8. merckforminos hónapban sikerült!
22hkm
Szia!
Az előttem válaszolónak igaza van. Lehetséges a terhesség is akár egy hónap met szedés után is:) A rózsaszín maszat lehet be ágyazódás, nem méred a hődet?
Nekem 2 hónap met szedés után minden cisztám eltűnt, 28 naposak lettek az addig 34-35 napos ciklusaim, kontroll terhelésre és hormonsorra már időm sem volt, mert közben elkezdtünk próbálkozni a babával, aki hála Istennek nagyon hamar sikerült. :) És nekem nem enyhe PCOS volt ám! :) (Sok pici ciszta, durva IR.)
Drukkolok! :)
33 hetes kismama
Én több éve szedem a gyógyszert, nekem sajnos sem a gyógyszer, sem a terhesség nem szüntette meg a cisztáimat. Bocs, tudom nem ez volt a kérdés. Nagyon kétesélyes a dolog, a mellfeszülés gyanús lehet, mindhárom tünet utalhat terhességre is, de arra is hogy 1-2 napon belül menzeszelni fogsz.
Szeretnél most babát? Ha igen, ha nem ha 3-4 napon belül nem menzeszelsz rendesen, csinálj egy tetsztet. Megírod majd mi lett?
Na, mi újság? Megjött? Mert nekem nagyon fura...
Amúgy nekünk is van már egy 4 éves fiunk, ő egyből jött, a kisöcsire kellett 2,5 évet várni!
De megérte!
22hkm
Szia!
Nekem nagyon furcsa, hogy merckformin és fogamzásgátló együtt. Én úgy tudom, hogy a fogamzásgátló elnyomja a petefészkek működését. Én is szedtem 2 évig, de nem szedtem a merckformint. Elmúltak a cisztáim, fogytam, majd a 2. próbálkozós hónapban összejött a baba, met nélkül.
A kistesóra kellett sokat várnunk. Én is 170 cm vagyok, 103mal szültem, de 90 alá nem sikerült fogyni. Majd amikor erre a diétára áttértem, sikerült 75kgra lefogynom és ekkor sikerült a második baba.
Én a metet a 23. hétig szedtem, voltam terheléses cukor vizsgálaton, teljesen jó lett. De természetesen tartom a diétát, ha egy kicsit is csalok, a mérleg megmutatja.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!