Clostyt szedők Figyelem. Nektek hogy volt?
Nekem elég össze-vissza volt a ciklusom, a closti előtti hónapom 28 napos volt,majd a clostitól is 28 napos lett.
Most van az első closti mentes hónapom, ma vagyok a 31.napon, de még mindig nem jött meg.Tegnap délutáni tesztem negatív.
Bár nekem nincs PCO-m.
Szia!
A closti elvileg elnyújtott hatású, a szedés utáni következő hónapban is hat még. Hogy pontosan mennyi ideig, azt nem tudom.
De ha PCO-s vagy, akkor előbb-utóbb megint rendszertelen lesz a mensesed, mert ez nem végleges megoldás, csak tünetkezelés. Valódi, végleges megoldása attól függ, van-e a háttérben inzulinrezisztencia. Általában igen, ezt terheléses cukor + inzulin vérvétellel lehet kimutatni, és akkor cukorgyógyszer + diéta + mozgás. Helyreállítja a cukoranyagcserét, és rendeződik a ciklus, nem lesznek ciszták. Innentől van jó esély a babásodásra is.
Szia!
Sajnos a closti nem csodaszer, esélyes, hogy tényleg eddig tartott csak a hatása. Ha negatív lesz a teszted, próbáld meg az endokrinológust, ő tud véglegesen rendbe tenni. De ez életmód váltással is jár : a diétát és a mozgást nem szabad abbahagyni. De szerintem megéri, főleg, hogy ha tényleg csak a baba hiányzik már az életetekből.
Azért drukkolok, hátha mégis baba miatt késik! majd írd meg, mi lett a teszt eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!