Clostyt szedők! Mitől ilyen magas az alaphőm, ha még nem is volt ovuláció?
Ciklusom 3. napjától szedtem 2*1-et 5 napig és most tartok a
13.napon és még nem volt peteérésem!Az előző hónapban 36,4 volt az alaphőm,de akkor nem szedtem clostyt,most meg folyamatosan 36,8-36,9 a hőm,pedig már pár napja nem szedem a clostyt.Tapasztalatokat szeretnék!Valami baj lehet?
Látom erre senki sem tudja a választ :(
Én is ugyanezt tapasztalom amúgy, 36.4-ről 36-9-re emelte az alaphőmet napközben meg felmegy 37.2 ig is. Én a 12. napon vagyok ma, és nekem sem volt még peteérésem.
Én most a hőmérőzés mellett figyelem a folyást is, azt biztosabbnak érzem.
Még csak az elsőt csinálom. Nekem még mindig görcsöl a hasam, de ma kicsit jobb volt.
Két napja leesett a hőm, de ma megint szépen magasodik.
Majd írj.
Így állok most.
Nekem nem mondta a doki, hogy mást is kell szednem... az a bogyó mire jó?
Nagyon kíváncsi vagyok erre a hónapra, lehet, hogy ezután már fent is marad a hőm? Ha igen, akkor életemben először pont 28 napos lesz a ciklusom :) Eddig az átlag 45 nap volt.
Az enyém így alakul.A tied is bíztató!Remélem sikerül a babóca!A duphaston progeszteron pótló.Segíti a beágyazódást és vastagítja a méhnyálkahártyát,mert a closty mellékhatása,hogy vékonyítja azt.Csodálkozom,hogy neked nem kell szedni,mert az a closty mellé kötelező szokott lenni!
Ha jól húzta be az ovut, akkor elvileg holnapra nem várod?! Szép a görbéd, remélem sikerül ez a hónap :)
Rákérdezek majd, ha visszajön a dokim, de elvileg nekem alapból vastag szokott lenni a nyálkahártya, végül is minden hónapban majdnem három héttel tovább érik.
Nekem ugyan még nem húzta be a diagrammon, de már megvolt az ovum, elvileg 11.-ére nem várom.
Számot nem tudok, de az uh-on mutatja a doki, hogy "ez a nyálkahártya, szép vastag, érett". A fiamnál is ugyanígy volt, remélem most is jót jelent majd : )
Nekem ma húzta be az ovut hétfőre, változott a nyákom is, most már csak reménykedni lehet : )
Szia!Nekem most így áll a görbém.Most vagyok a 8 dpo. napon és emelkedett a hőm 2 tizedet.Remélem jót jelent!A te görbéd,hogy áll?Nekem a fiamnál is szednem kellett a duphastont,mert vékony volt a nyálkahártyám és majdnem elvetéltem.Nagyon drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!