Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!Elolvastam mindent:-) mindkettőtöknek köszönöm az infókat!Szilvi jól megtréfáltál:-D:-D:-D ma már csak picit fájt a szex és napközben is jó volt a hasam,megnyugodott. Szerintem vége az akció időszaknak de még azért pár napig minden nap egyszer csináljuk.Nálunk az a kihívás ,hogy csak egyszer lehet egy nap:-)
bár most a fájdalom miatt sok is volt:-) Jóéjt Mindenkinek!Megyek alszom mert ma a Velencei tóná voltunk csobbanni és kihúzta a víz az életet is belőlem:-D Szép álmokat!
Sziasztok!
Na ma elkezdtem a 2.havi clostimat...
Sokat olvastam hogy a második hónap a sikeres,remélem igy is lesz...
Ebbe a hónapba nem tudok menni uh-ra,ugyhogy marad a hőmérő és a reménykedés:)
Szilvi
Sziasztok!
Pixi!Én sajnos nem értek a görbékhez,mert nem vezetem a hőmet.Talán Szilvi jobban ért hozzá,vagy vki aki olvassa.Sajnos én nem tudok segíteni ezzel kapcsolatban.
Szilvi!Sok helyen olvastam én is hogy a 2.hónap sikeresebb sok nőnél!Remélem nálad is így lesz!Nagyon szorítok!:)
Nálam semmi extra,várom hogy azt érezzem,hogy nem vagyok egyedül :)...jaj hogyan lehet kibírni ezt a várakozást!?:D
Hát én se tudok mondnai semmit a görbédre,mert elég furi és elég cikk cakkos...
Annyira nem értek hozzá,enyém teljesen egyértelmű,megmutatom,azt értem,de ilyen cikk cakkos görbét nem sajnos:(
Szilvi
Nekem ilyen volt a mostani görbém....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!