Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Megmondom őszintén,hogy ilyen nyák nekem sem volt még sosem....Azt hittem eddig nem is volt sosem peteérésem...
Mindenki irta,nekem sosem volt,na most jött rendesen...
Na majd hétfótól ujra szedem a clostit,hátha ez a hónap lesz a siker!
Szilvi
Szia Pixi!Te egy nagyon aranyos csaj vagy!Köszönöm!!!:-)Mit jelenthet a vìzszerű folyásod?Na egyébként olyan már volt nekem az elmült pár hónapban egyszer.akkor is olyan volt mintha bepisiltem volna!tiszta víz lett a bugyim.Nem tom miért volt.De akkor nem szedtem semmit.Úgy döntöttem jövőhéten veszek palástfű teát,hogy segítsem a beágyazòdást.:-)
Csajok!Hát a tegnapi szex irtóra fájt!!!!:-( pfffff délutántól megint jobba fájt az alhasam!este meg marhára!
Szilvi!egyébként neked meddig tartott ez a szúrkálás meg fájdalom szex közben a távozó sok nyáktól számítva?Mert már unom:-)mondjuk inkább fájjon nagyon és legyen baba de azért megkérdem tőled,hogy neked.hogy volt.
Szia!
Nekem ugy volt hogy megkaptam a szurit,másnap elkezdte a folyás és onnantól kezdett el nagyon fájni,2-3 napig fájt,de nagyon,nekem se volt valami kellemes a szex...
Aztán utána is fájdogált,egész mensiig...
De már enm annyira,de éreztem rendesen...
De hányadik nepon vagy?
Mert nekem kitolta a closti az ovumat...
28 napos a ciklusom,de a closti miatt a 14.napon még nem repedt meg a tüszőm....pedig akkor már rég megszokott....
Volt ilyen fájdalmam nekem is mint neked,akkor egy kicsit a hőm is lement,azt hittem megrepedt,hétfőo nap volt,szerdán mentem dokihoz,ő mondta,hogy nemr epedt meg egyik sem,azért fáj mert feszit,akkor volt az egyik 26 mm-es.Ezért adta be a szurit...
Szóval én ha nem megyek uh-ra összekeverem az ovut....mert előte is fájt és azt hittem akkor van...
Szilvi voltam:))
Nekem is a 11.napomon volt hogy ugy éreztem hogy megrepedt és nem volt semmiféle repedés még akkor:)
Viszont akkor nyákom se volt...Szóval lehet hogy megrepedt nálad ha volt is nyák....
Azért én azt tancásolom hogyha nem fárasztó,azért az együttléteket huzd ki legalább a 15-16.napig az a tuti:)
Addigra megreped mindenképp,a hőmérőzés ezért is jó ám:)Én ebbe a hónapba le akartam tenni a hőmérőt,hogy ne huzzam magam vele,de nem tudom,mert a dokim szabin van,szóval szednem kell a clostit,de mivel most nem megyek uh követésre,csak igy fogom tudni pontosan belőni az ovut...
Engem még sosem vert át a hő,most se,sajnos....
Szilvi
Hányadik napon vagy hogy leesett a hőd?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!