Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szasztok!
Meg lehet dögleni ebben a hőségben.:-( Ez már nagyon durva. Egyébként köszi a kérdést minden rendben.Most má jobban szúr a hasam alul néha kikerekedik tőle a szemem,de persze ki lehet bírni csak olyan hirtelen beleszúr mindig meglep.Vajon mi lehet erre a tudományos magyarázat...mert írják mások is hogy a clostitól szúrkál.Nekem mondjuk még soha nem volt ilyen de clostyt se szedtem eddig.:-) A multkor elszámoltam magam amugy.:-)Most vagyok a vélt tüszőrepedés utáni 6. napon.
Jaaaaaa!!Ma megvettem egy 10-es tesztet:-)Azt mondta egy barátom hogy jobb ha tesztelek mert előbb megtudom és az jobb lesz nekem.Csak nem tom mikor nézzem meg?!Azt mondta a gyógyszerEsz hogy 1 héttel aktus után kimutatja!!az mekkora hogy a gyógyszerész ilyet mond pedig kb 35-nek néztem a nőt mondta hogy van már gyereke de nem tesztelt akkor mostanában szokott.Na tessék.De szerintem 7 nap múlva még marhára korán van, nem?Mit gondoltok?
Szilvi te mit mondasz?
Pixi!nyomassátok a szerelmeskedést!:-)
Sztem baromság!!!!
Nehogy megcsináld a tesztet!
Legkorábban a tüszőrepedés utáni 9 napon olvastam,hogy kimutatja,de a nagy többségnek ovu után a 12.nap a 80%-os eredmény....
Ne csináld meg,mert csak elkenődsz,akkor még tuti negatív...
Elmélet:
Megtermékenyül a petécske....5 napig vándorol a méhbe,ott kering még 1-2 napot és megkezdődik a beágyazódás,kb a 10-12.napra ágyazódik be....
A tesztek a beágyazódás után 1-3 nappal mutatják ki...
Szóval kíméld magad:))
Ráérsz:)
A másik,tapasztalat:)
A fimanál aznap mikor meg kellett volna jönnie,nagyon nagyon überhalvány volt a teszt:)
A kislányomnál elmaradt mensi után 3 nappal,negativ teszt,kuka.....
2 óra mulva kivettem a kukából és iszonyatos halvány 2 csikos volt,de időntuli,mégis baba volt:)
Szóval ne tesztelj!!!!!
Szilvi
Én a tüszőrepi utántól mindennap görcsöltem mensiig,hol jobban hol kevésbé...
De mindennap éreztem a hasam,ez a clostitól van,a mensim is jóval erősebb volt mint szokott...
Hál istennek elmult már,de most meg ezek a hóhullámok nyirnak,uigy is meleg van,nem még ez is...
Szóval a tököm tele a clostival:)
Ingerlékenyebb is vagyok,kapkodom a magne b 6-ot befele,hogy lazuljak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!