Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!
Ez a második hónapom Meforal-lal, "csak" IR-em van, és ebben a hónapban kaptam 5 napig napi 2*25 mg Clostíbet-et. Ma vagy holnap van ovuláció, de nagyon reménykedem, hogy sikerül..., mert tavaly november óta várjuk a csodát...
Sziasztok!
Én is clostis vagyok,ugy néz ki hogy az első hónap nem sikerült...MA reggelre leesett a hőm,már csak azt várom mikor jön meg...
Nálunk mindketten egészségesek vagyunk,minden rendben van hormonilag is...
Clostit kaptam 2x1-et turbózásnak,14.napon regnyl tüszőrepi szurit,hát nem sikerült:(
Még van 2 ilyen hónapom,remélem a következő siker lesz,már nagyon várjuk a babát,másfél éve próbálkozunk...
Szisztok Csajok!ne keseredj el kedves utolsò előtti válaszolò!!!majd a kövi hònapban sikerül;-) képzeld nekem mindenki (baràtok:-P)azt tippeli hogy a màsodik kúra lesz a jò!de azé' reménykedem az elsőben.Legközelebb talàn egyuütt sikerül nekünk!!!;-)
Kedves utolsó!!!Nekem is most jön az ovu!ma már akciozhatunk! el sem hiszem!!Hát hosszu volt ez a pár nap amíg gyűltek a katonàk de most végre itt a 11.ciklusnapom.Hát mindent megteszünk a Szerelmemmel estére!!!
Nem vagyok elkenődve,csak egy picit....
Még nem jött meg,csak a hőm esett le...ebből ugye az adódik,hogy meg fog...
De jó lenne ha minél előbb akkor megjönne,mert kezdhetném 3.naptól a clostit....
Remélem hogy a 2. kúra lesz tényleg a sikeres...Férjem azt mondta most már csináljam végig,ne hagyjam abba...
Hát kiderül,csak akkor jönne már meg...
Hàt igen!Ilyenkor már nagyon várja az ember!nekem az első kúra a mostani előtt nem akart megjönni ápr.25-én volt meg és csak nem jött pedig már junius volt kezemben a closty és nem tudtam mikor jön végre,hogy beszedhessem!aztán juni 5-és megjött végre.
Nagyon szorítok Neked!!!Következő hónapban jönni fog!!! Csak még báratja az anyukáját kicsit;-)minden rendben lesz!Ne felejts el majd írni hogy hogyan alakulsz!!!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!