Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Azért van:)
Nekem sem volt sosem:)
Amikor a tüszőrepis szurit megkaptam,másnap mint aki bepisilt,olyan hirtelen elöntött engem is!!!
Ugyhogy valoszinű megrepedt a tüsződ.....nekem akkor volt ennyire sok,amikor megrepedt,uh is,szuri is meg a reggeli hőm is bizonyitotta,hogy megrepedt a 26mm-es tüszőcském:)))
Ez annak a jele,apára fel:)))
Van kb 12 órád:)
Sziasztok!
Én nem ott tartok mint te,de nekem is detto ezek a tüneteim voltak,de azért nem akarlak ám félrevezetni....
Nekem a 15.napomon repesztette a doki a tüszőket vagyis akkor adta be a szurit...
Aztán a 16.napon éreztem ezeket a dolgokat...
Mérd a hőd és az szépen mutatja...
Nekem ma megjött sajnos,1.clostis hónapom nem sikerült...
Majd talán a második,hétfőn kezdem a clostit újra:(
Leirom a nevem,mert elég sokan vagyunk,be lehessen azonositani:)
Szilvi
Sziasztok!
Nekem is ilyen volt a szex a tüszőrepi szuri után:)
Sőt !Volt olyan is,hogy már szinte muszájból álltunk neki,mert elnéztem a peteérést és már napok óta együtt voltunk,de mondtam apának,véletlen elcsesztem,ma kell:)
Hát hulla fáradtan,de megoldottuk,persze nem lett siker belőle:)
Én mérem a hőmet,mert igy pontosan tudom melyik nap van...
De ezután a sikertelen hónap után,már szó szerint szarok rá...
Bocs ha alpári voltam,de igy érzem:)
Szilvi
Szia Pixi!:-)
akkor neked is jön a tüszőrepedés nem sokára!!mindent bele!:-)
Szilvi!
Akkor átérzed amit én:-)Hát ez van fáj,de legalább tudjuk hogy működünk!Nekem ez a tegnap egyben kijött nyák nagyon meglepő volt,de tényleg legalább tudja az ember hogy működik.Nem voltál alpári!!:-D nekem tetszett ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!