PCO-sok! Nektek sikerült teherbe esnetek?
Nálam nem rég derült ki, hogy PCO-m van, közben meg a párommal kisbabát szeretnénk. Ti hogyan tudtatok teherbe esni vagyis sikerült-e?
Köszönöm!!
Kérdező!
Mankának abszolút igaza van! Minden a hármas kezelésben rejlik.
Olyan nincs, hogy először fogyj le, aztán mehet a kezelés. Sok nőgyógyász a menstruáció hiánya miatt ad gyógyszert, ami megvonásos vérzést eredményez. De ez nem elegendő a baba megfoganásához. Illetve annak a kicsinek nemcsak megfoganni, hanem életben is kell maradni.
Az első terhességem alatt nem szedtem gyógyszert, nem tartottam a diétát, spontán jött a baba. 33kgot szedtem fel, 36 hetesen megszületett a kisfiam.
Majd a kistesó nem akart jönni, 2,5 évet vártunk a pozi tesztre. 27kgot kellett leadnom, hogy sikerüljön. Én is próbáltam mindenféle diétát, de csak a cukorbeteg diéta volt hatásos. És tartós.
Már a 29. hétben járunk kistesóval!
Ha jót akarsz magadnak, keresel egy orvost, aki felírja a merckformint és elkezded szedni, meg a hármas kezelést csinálni. A legtöbb nőgyógyász egyből felesleges inszeminációra küld, majd lombikra. A hármas kezelést legalább 1 évig kell csinálni, hogy a hatása érződjön, helyre álljanak odabent a dolgok!
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!