PCO-sok! Nektek sikerült teherbe esnetek?
Nálam nem rég derült ki, hogy PCO-m van, közben meg a párommal kisbabát szeretnénk. Ti hogyan tudtatok teherbe esni vagyis sikerült-e?
Köszönöm!!
mi az a pco ?
én is szeretnék már páromtól de nem jönn ösze vagy a sok minden napi sztresz vagy a franc tudja .
pedig volt már nő terhes tőlem 2éve.
se nem dohányzunk ritkán iszom alkoholt néha 1 2 sör.
Szia!
Én ugyan nem vagyok PCOS-s, de az alapbetegsége az inzulin rezisztencia nálam is megvan, (szerencsére időben rájöttek, nem cisztásodtam el).
Egy terheléses cukor + inzulin vérvétellel lehet kimutatni, az eredménytől függően metformin + diéta + rendszeres mozgás. Nagyon sok nőnek sikerült már ezzel a módszerrel teherbe esni, és kihordani a babát.
Egy link :
Mielőbbi babásodást kívánok!
Az elsőnek! PCO: policisztás ovárium szindróma
A másodiknak! Köszönöm szépen, remélem sikerül vagy már lehet sikerült is ..... :)
Érdekes a dokid hozzáállása, hogy először fogyj le, majd csak utána kezel. :-( A hízás az egyik tünete ennek a betegségnek, és furcsa, hogy meg kell szüntetned egy tünetet ahhoz, hogy kezeljék a betegséget. :-(
A mettel könyebb fogyni is.
Legalább diétás tanácsokat adott? Hogy miket egyél és hogyan?
Ha nem, próbáld a cukorbeteg diétát, vagy a paleolit diétát, (erről nemrég olvastam, belenéztem, és azt találtam, hogy csökkentett szénhidrát bevitelen alapul, ezért jó nekünk is).
Meglátod, olvadni fognak a kilók szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!