PCO-sok! Nektek sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

Nálam nem rég derült ki, hogy PCO-m van, közben meg a párommal kisbabát szeretnénk. Ti hogyan tudtatok teherbe esni vagyis sikerült-e?

Köszönöm!!

2012. máj. 4. 16:19
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

mi az a pco ?

én is szeretnék már páromtól de nem jönn ösze vagy a sok minden napi sztresz vagy a franc tudja .

pedig volt már nő terhes tőlem 2éve.

se nem dohányzunk ritkán iszom alkoholt néha 1 2 sör.

2012. máj. 4. 16:23
 2/21 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én ugyan nem vagyok PCOS-s, de az alapbetegsége az inzulin rezisztencia nálam is megvan, (szerencsére időben rájöttek, nem cisztásodtam el).

Egy terheléses cukor + inzulin vérvétellel lehet kimutatni, az eredménytől függően metformin + diéta + rendszeres mozgás. Nagyon sok nőnek sikerült már ezzel a módszerrel teherbe esni, és kihordani a babát.

Egy link :

[link]

Mielőbbi babásodást kívánok!

2012. máj. 4. 17:12
 3/21 A kérdező kommentje:

Az elsőnek! PCO: policisztás ovárium szindróma

A másodiknak! Köszönöm szépen, remélem sikerül vagy már lehet sikerült is ..... :)

2012. máj. 4. 17:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Az elsőnek még annyit, hogy ne görcsöljetek annyit rajta, majd tudja ő, hogy mikor akar jönni. :) Ha mégsem akkor menjetek kivizsgálásra. Nálunk is voltak a páromtól terhesek 6 éve, ott elment a baba ....
2012. máj. 4. 17:24
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen. 3 hónap metformin után nem voltak ciszták, ekkor kezdtünk próbálkozni, hála Istennek szinte azonnal, spontán megfogant a manónk. 39 hetes vagyok. :)
2012. máj. 4. 18:51
 6/21 A kérdező kommentje:
Nekem még sajnos nem kezelik, mert le kell előtte fogynom és majd csak utána :S Neked meg gratulálok a picihez! :)
2012. máj. 4. 18:58
 7/21 anonim ***** válasza:
Keress ra a neten Anna es Kata tortenetere, ok a lanyaim es mindketto spontan jott pedig pcis voltam! Sok kitartast kivanok!
2012. máj. 4. 19:32
 8/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedvességet, megkeresem őket és elolvasom....
2012. máj. 4. 21:13
 9/21 anonim ***** válasza:
Én Pco-s vagyok, Merckformin, diéta és mozgás, ez a hármas kezelés ami segít a teherbeesésnél, nekem 9 hónap kezelés után sikerült, fogytam 8 kg-t előtte 4 évig nem sikerült. A kezelés nem csak a teherbeeséshez fontos hanem terhesség megtartásához is.
2012. máj. 4. 21:27
 10/21 Manka68 ***** válasza:

Érdekes a dokid hozzáállása, hogy először fogyj le, majd csak utána kezel. :-( A hízás az egyik tünete ennek a betegségnek, és furcsa, hogy meg kell szüntetned egy tünetet ahhoz, hogy kezeljék a betegséget. :-(

A mettel könyebb fogyni is.

Legalább diétás tanácsokat adott? Hogy miket egyél és hogyan?

Ha nem, próbáld a cukorbeteg diétát, vagy a paleolit diétát, (erről nemrég olvastam, belenéztem, és azt találtam, hogy csökkentett szénhidrát bevitelen alapul, ezért jó nekünk is).

Meglátod, olvadni fognak a kilók szépen!

2012. máj. 5. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!