Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, ti mennyi idő eltelte...

Csajok, ti mennyi idő eltelte után mentetek orvoshoz, miután nem sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 évnek le kell telni, addig szóba se áll veled. Én 2,5 év után mentem. Mostani fejemmel 1 év után mennék már!
2012. ápr. 18. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg ha azt mondanám,hogy már 1 év letelt,mondjuk engem 5. hó után elküldött a doki.
2012. ápr. 18. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
1.5 év után mentem és rá 5 hónapra teherbe estem.
2012. ápr. 18. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
7 hó után írt fel Clostyt.
2012. ápr. 18. 22:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Milyen vizsgálatot csinált előszőr?Vagy csak felírta a gyógyszert?
2012. ápr. 18. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Családtervezés létezik Magyarországon, tehát olyan nincs hogy elküldenek ennyi vagy annyid idő előtt mész.

Ha sejted, hogy gond van akkor vizsgáltassátok ki magatokat.

Mi is mentünk családtervezésre, és milyen jól tettük...

2012. ápr. 18. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy el is küldött a doki. Ez nagyon kemény, szerintem menj másik orvoshoz. Nálunk mondjuk a férjemmel volt a gond, de persze először engem vizsgáltak ki alaposan.
2012. ápr. 18. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:

17 sikertelen hónap után úgy döntöttem, hogy elmegyek dokihoz.

Aztán a 18.-ban már úgy mentem, hogy itthon + lett a teszt. :)

2012. ápr. 18. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:
2 év után, de ha visszacsinálhatnám, egyből mennénk. Mindkettőnknél gond van. Nálunk párhuzamosan voltak a kivizsgálások...kb. egyidőben kaptuk meg a rosszhíreket. DE legalább tudjuk, hogy van megoldás (lombik), és nem kell minden hónapban csalódnom, amikor megjön, mert úgyis jön. :)
2012. ápr. 19. 07:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak úgy felírta, nem vizsgált fizikailag meddőséget. Hozzátartozik, hogy 10 évig szedtem fogamzásgátlót előtte, és a tüneteim alapján azt mondta, valószínű, hogy nincs rendesen peteérésem, ezért írta fel.

(Végül nem Clostyval lettem terhes, 3 hónapig próbáltuk azzal, utána írt fel duplát, és a férjem elküldte sperma-analízisre, de ezeket már nem használtuk ki, mert a 13. próbálkozós hónapban -closty nélkül- teherbe estem.)

2012. ápr. 19. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!