Kinek hogyan sikerült teherbe esni? Már rég óta próbálkozunk ittam a teákat ettem a barátcserje kapszulát is. Most járunk orvoshoz az felírta a clostilt de az sem használt nem tudom mi fog következni. Sikerülhet még?
A legelső olyan hónapban lettem terhes amikor eldobtam a mikroszkópot,nem mértem a hőmet,ovu tesztet sem vettem,teljesen lefoglaltak egyéb dolgok,egy pillanatra sem gondoltam babára,csak az tűnt fel,hogy hoppá,már meg kellett volna jönnie a mensimnek!
De még akkor sem teszteltem egyből,az ismerősök szóltak,hogy olyan más vagyok,olyan szép lett az arcom stb.
Na ekkor teszteltem pozitívat:)
Szia!
Mi 3 évig próbálkoztunk. Ittam cickafark-palástfű teákat, szedtem barátcserjét. Kaptam Clostylbegyt és Duphaston kúrát. Hőmérőztem, PG/53-at és ovutesztet is használtam. Egyik sem segített. Októberben volt egy laparoszkópiám és egy Hiszteroszkópiám. Ez után rögtön lombik centrumba kellett mennünk, mert minden rendben volt velem is és a párommal is, mégsem sikerült. Novemberben bejelentkeztünk a lombik centrumba, azt mondták, hogy ha megjön menjek vérvételre. De decemberben már nem jött meg pedig nagyon vártam, hogy elkezdhessük a kivizsgálásokat. Helyette lett két pozitív tesztem és már 12 hetes a pocaklakóm. Mostmár Én is azt mondom, amit eddig senkinek nem hittem el... Ha nem számítasz rá azonnal sikerül. Kívánom Neked is, hogy mihamarabb átélhesd ezt a boldogságot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!