Csajok, ti mennyi idő eltelte után mentetek orvoshoz, miután nem sikerült teherbe esnetek?
7 hó után Closty?! Na, az ilyennek elvenném a diplomáját!!! Hogy miért? Mert teljesen szabályos ciklus mellet is előfordulhat, hogy valakinek sokáig nem jön össze (1. babám 1. hónapban összejött, 2. 1 év után, pedig volt peteérésem, és jókor voltunk együtt, 3. baba 2. hónapban fogant.)
Azzal, ha Clostyt adnak valakinek, akinek anélkül is van peteérése, azt érik el, hogy 3-4-5 petesejt érik meg egyszerre, így gyakori az ikerterhesség. Azt pedig tudjuk, hogy a "generált" ikerterhességek mennyi veszélyt hordoznak. Én meg azt nem tartom etikusnak, hogy összejön 3 és akkor 1-re rábökünk, hogy ő maradhat. :(
Persze, ha igazolt volt a peteérés hiánya, akkor ezt visszaszívtam.;)
Én amúgy már az első babám előtt elmentem megnézetni magam, van-e peteérésem, csináltattam rákszűrést, utánajártam, mit hogyan, mikor érdemes. ;) Konkrétan meddőségi vizsgálatra egy év után elmennék én is, mert ha vmi gond van, akkor mindek erőlködni még évekig. MAx. lehet én is kamuznék, hogy már 2 éve próbálkozunk. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!