Petefészek drillingre vagyok előjegyezve, de meggondoltam magam. Most mit mondjak?
Bocsi, mégsem akarom?? Vagy egyszerűen nem megyek be a kórházba? 🙈
Az orvos azt mondta, nem tud más megoldást, amit lehetett, megtettük, ez volna a következő lépés, én pedig belementem. Jobban utánanéztem a dolognak és már nem tartom jó ötletnek.

Fogalmam sincs, mi az, de nincs kötelező eljárás. Simán mondd le, mert úgy illik. Hidd el, az orvost egyáltalán nem érdekli, neki az nem fáj, hogy nem kell megcsinálnia.
Mondjuk, ha rájössz, hogy máshogy nem lehet gyereked és később jelentkezel, hogy mégis akarod, az kellemetlenebb lesz.

#3! Semmi gond nincs ezzel, ha átgondoltad és arra jutottál, hogy nem szeretnél mindenáron. Csak azért írtam, mert én is voltam így, hogy ajánlottak ezt-azt, azt se tudtam, mivel jár. Utána jártam, nem akartam, aztán meg ott álltam, hogy ok.,de akkor, hogy lesz gyerekem? Mert nekem minden áron kell. Jobb ezt átugrani. De ha valaki nem ragaszkodik hozzá, az is érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!