Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek azt mondta a férje,...

Akinek azt mondta a férje, hogy soha nem akar második gyereket, meggondolta magát később?

Figyelt kérdés

Meséljetek néhányan, hogy mi lett a vége és hány év telt el azóta.

Akkor is ha lett baba és akkor is, ha nem.

Mi arról beszéltünk folyamatosan, hogylegalább 2, de most hallani sem akar róla. Hetek óta már teljesen magam alatt vagyok, hogyszeretném a következőt, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, de teljesen esélytelen a dolog. Most 14 hónapos a kisfiunk, aki egyébként egy tündér amúgy.

jún. 6. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Mi csak egy gyereket akartunk, főleg a férjem, de belenyugodtam.

Aztán eltelt hét év és felhozta mi lenne ha lenne még egy babánk

Nem tiltakoztam.

Ma már ketten vannak, a nagy 10 éves, a kicsi 2

jún. 6. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

8 éves a gyerek. Eddig nem gondolta meg magát.

Én meg kezdem lassan megemészteni,hogy nem lesz másik..

jún. 6. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Mi az indoka? Ha az indokot meg lehet szűntetni, akkor változhat a véleménye.
jún. 6. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt mondja, nincs segítségünk (csak az első pár hónap nehéz), barátnőm járt át néha segíteni

Anyagilag sincs gond

Azt mondja nincs külön szoba, de felújítás előtt állunk, 90 nm családi ház. Jelenleg 3 szoba

Nem tudná úgy szeretni mint az elsőt

Nem tudna elég időt tölteni velük a munkája miatt (heti 2 home office, többi nap 5-re itthon van, szabad a hétvégéje)

Ezeket mondja, de ezek közül egyik sem valós ok szerintem, hogy mi az ami a tényleges ok,nem tudom sajnos

jún. 6. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolta meg magát,el is váltunk.Akkor volt a fiam 16 éves.Ma már van két lányom 5 és 2 évesek.🥰
jún. 6. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, oké hogy a gyerek most egy tündér, de a dackorszak előtt vagytok. Képzeld el magad egy dackorszakossal, egy csecsemővel egyedül..
jún. 7. 05:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Felelossegteljesen gondolkodik, hiszen a ferfiak elete nem sokban valtozik a gyerek szuletese utan, sokakat nem erdekli, hany gyerek van otthon, mert ugyis az asszony veszodik vele. Nem gondolom, hogy a felsoroltak nem lennenek valos okok.
jún. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!