Akinek azt mondta a férje, hogy soha nem akar második gyereket, meggondolta magát később?
Meséljetek néhányan, hogy mi lett a vége és hány év telt el azóta.
Akkor is ha lett baba és akkor is, ha nem.
Mi arról beszéltünk folyamatosan, hogylegalább 2, de most hallani sem akar róla. Hetek óta már teljesen magam alatt vagyok, hogyszeretném a következőt, hogy ne legyen nagy a korkülönbség, de teljesen esélytelen a dolog. Most 14 hónapos a kisfiunk, aki egyébként egy tündér amúgy.
Mi csak egy gyereket akartunk, főleg a férjem, de belenyugodtam.
Aztán eltelt hét év és felhozta mi lenne ha lenne még egy babánk
Nem tiltakoztam.
Ma már ketten vannak, a nagy 10 éves, a kicsi 2
8 éves a gyerek. Eddig nem gondolta meg magát.
Én meg kezdem lassan megemészteni,hogy nem lesz másik..
Azt mondja, nincs segítségünk (csak az első pár hónap nehéz), barátnőm járt át néha segíteni
Anyagilag sincs gond
Azt mondja nincs külön szoba, de felújítás előtt állunk, 90 nm családi ház. Jelenleg 3 szoba
Nem tudná úgy szeretni mint az elsőt
Nem tudna elég időt tölteni velük a munkája miatt (heti 2 home office, többi nap 5-re itthon van, szabad a hétvégéje)
Ezeket mondja, de ezek közül egyik sem valós ok szerintem, hogy mi az ami a tényleges ok,nem tudom sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!