40 alattiak: Van közületek olyan, aki régebben szeretett volna gyereket, legalábbis nem zárkózott el tőle, de ma már egyáltalán nem szeretne? Mi az oka, hogy azóta meggondolta magát?
Figyelt kérdés
Nem egészségügyi okokra gondolok. Egyébként nem is ítélem el, bárki bármit dönt, csak érdekel.2023. szept. 28. 16:00
1/4 anonim válasza:
32 vagyok. A kisgyerekeket nagyon nem szeretem, nem tudom őket elviselni. A kisiskolasokat és az idősebbeket imádom, munkám által sok időt is töltök velük. De a szülés, terhesség, szoptatás gondolata számomra elviselhetetlen, így saját gyermeket nem szeretnénk. De tervben van, hogy egy 6 èv fölötti fiút örökbefogadunk
2/4 anonim válasza:
Nagyjából 23-24 éves korom óta tudom, hogy nem akarok gyereket. Teszek is ellene.
Most 34 vagyok, nem változott a helyzet. Nem lesz gyerekem, semmilyen, mert nem szeretem őket.
3/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag én neveltem az öcsémet, 14 év van közöttünk és egy életre kibabáztam magam
4/4 anonim válasza:
Én meleg vagyok. Ha szeretnék gyereket egyszer, akkor annak minimum 6-7 évesnek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!