Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?
Jobbnájobb híreid vannak. Nagyon örülök neki :). Vigyázz magadra, hogy ez így is maradjon.
Hívott a biológus. Elméletileg lehetett volna 3, mert mindegyik érett volt, de csak 2 termékenyült meg. Holnap visszakapom remélem hogy őket, mert most csak azt látjá hogy mennyi a megtermékenyült és büntetés előtt tudja megmondani, hogy mennyi indul el. Hát van miért izgulni.
Nálad mi a helyzet?
Most az én helyzetemből azt mondom, hogy ne bánd hogy nem tudod, mert az, hogy az egyik érett sejt nem termékenyült meg azzal csak agyalok hogy miért nem? A másik fele meg hogy azon aggódom, hogy kezdjen az a 2 darab osztódni. Tiszta őrület. Ezek szerint Te egybe tudd majd meg, és azt is tudni fogod mennyi indult el.
Most azaz első és legfontosabb neked és a pici pöttyöknek, hogy Te jól legyél. Remélem sokan vannak és szépek:)
Az nagyon szuper 😀
Hát én messze nem büszkélkedhetem ekkora számokkal. A 2 megtermékenyültből 1 nem osztódott, ezért szomorú vagyok, de emellett viszont boldog is, mert ma kaptam vissza egy gyönyörű 2 napos 4 sejtes embriót🥰🥰
Aranyos vagy. Én is nagyon szorítok neked.
Mindenképp írj hogy mi van veled/veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!