Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan aki most készül...

Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?

Figyelt kérdés
Szivesen beszélgetnék

#lombik #Gonapeptyl #Ismeretlen meddőség
nov. 6. 23:10
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Nekem 25 db ot szivtak le. Az orvos penteken monta hogy nagyon roszul leszek stb… na hat csodalatos módón semmi bajom nincs. Este enyhe hasi szurka amin segitett egy nospa. Nekem ugy latcik bevàlt az izotoniás power ital. Penteken kell hivjam őket… abbol a 3 bol is lehet 3 baba :)
nov. 28. 01:51
 42/53 anonim ***** válasza:

Jobbnájobb híreid vannak. Nagyon örülök neki :). Vigyázz magadra, hogy ez így is maradjon.

Hívott a biológus. Elméletileg lehetett volna 3, mert mindegyik érett volt, de csak 2 termékenyült meg. Holnap visszakapom remélem hogy őket, mert most csak azt látjá hogy mennyi a megtermékenyült és büntetés előtt tudja megmondani, hogy mennyi indul el. Hát van miért izgulni.

Nálad mi a helyzet?

nov. 28. 12:21
 43/53 A kérdező kommentje:
Engem sajnos nem hívogatnak a központból nekem kell majd pénteken hívjam őket hogy most hogy is állunk, egy kicsit fájdogál a hasam meg gyenge vagyok de Szerencsére eddig még nincs komoly baj
nov. 28. 13:53
 44/53 anonim ***** válasza:

Most az én helyzetemből azt mondom, hogy ne bánd hogy nem tudod, mert az, hogy az egyik érett sejt nem termékenyült meg azzal csak agyalok hogy miért nem? A másik fele meg hogy azon aggódom, hogy kezdjen az a 2 darab osztódni. Tiszta őrület. Ezek szerint Te egybe tudd majd meg, és azt is tudni fogod mennyi indult el.

Most azaz első és legfontosabb neked és a pici pöttyöknek, hogy Te jól legyél. Remélem sokan vannak és szépek:)

nov. 28. 15:18
 45/53 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság?
nov. 29. 18:30
 46/53 A kérdező kommentje:
Szia 11 db embriom maradt. Alitolag nagyon szepen fejlődnek. Hetfőn lesz ultrahang es ha minden jonak lat az orvos akkor lesz beultetes
nov. 29. 20:24
 47/53 anonim ***** válasza:

Az nagyon szuper 😀

Hát én messze nem büszkélkedhetem ekkora számokkal. A 2 megtermékenyültből 1 nem osztódott, ezért szomorú vagyok, de emellett viszont boldog is, mert ma kaptam vissza egy gyönyörű 2 napos 4 sejtes embriót🥰🥰

nov. 29. 20:49
 48/53 A kérdező kommentje:
Nagyon szoritok neked. Ha van hozza kedved irhatc időkőzönkent hogy mit erzelsz,tapasztalsz
nov. 30. 08:56
 49/53 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy. Én is nagyon szorítok neked.

Mindenképp írj hogy mi van veled/veletek.

nov. 30. 10:10
 50/53 anonim ***** válasza:
Mi újság? Remélem csak jó híreid vannak. Én most kímélőbe raktam magam, nagyon nem hajolgatok nem emelgetek és reménykedem.
tegnapelőtt 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!