Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?
Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Férjemnél minden rendben, nálam a korom miatt alacsony az AMH, és magas a FSH. Petefészek kimerülésem van. Ez ahogy olvasastam 39 évesen nem ritka, de ez nem magyarázat arra, hogy az elmúlt 10 évben miért csak 1 terhességem volt (sajnos elvetéltem). Tehát sok időnk már nincs.
Hogy bírod a gonapeptylt? Nekem az első helye még csomós, és sok bepirososott. Férjemmel azon gondolkodtunk, hogy megrópálunk egy csillagképet kihozni belőle (nagyon bírom a humorát, másképp szerintem nem is lehet bírni).
Mai naptól már felezem az adagot.
Rád írhatok privátban?
Nem tudom Te hogy szoktad beadni, mi úgy hogy én fekszem, férjem meg beadja. Utána egy kicsit összebújunk és még egy darabig sziszegek. Nagyon nem kellemes, de ezt is kibírjuk. Erősek vagyunk.
Most megint kezdek parázni. Ma 4 nap késés után megjött, holnap után mehetek dokihoz. Tudom hogy lesz ultrahang, de mást nem tudok. Ilyenkor jön elő belőlem a hülye picsa, mert nem tudom mi fog pontosan történni, mit fog mondani stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!