Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan aki most készül...

Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?

Figyelt kérdés
Szivesen beszélgetnék

#lombik #Gonapeptyl #Ismeretlen meddőség
nov. 6. 23:10
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Szia! Én 1-én kezdtem a gonapeptylt, igaz nekem ez lesz az első lombik.
nov. 7. 10:14
 2/53 A kérdező kommentje:
Szia én ma adtam ne a gonapeptylt . Hat nekem ez nagyon fajt csipett
nov. 7. 11:48
 3/53 anonim ***** válasza:
Jaj ne is mond nekem az első az katasztrófa volt, még másnap is éreztem. A második már "jobb" volt. Ma adtam be a 7-et, csak a végén éreztem egy kis csípést. Holnaptól már feleznem kell, remélem az így már nem lesz annyira kellemetlen. A cél van előttem, különben nem sikerülne magam szúrni
nov. 7. 12:49
 4/53 A kérdező kommentje:
Nekem volt 3 inszem, 1 lombik… de ilyenem sose egyiksem fajt igy. Kitartunk igen :) hova jarsz orvoshoz?
nov. 7. 14:58
 5/53 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem sikerült eddig. Mi Kaposvárra járunk. És Ti?
nov. 7. 15:00
 6/53 A kérdező kommentje:
Pécsre. 31,32 evesek vagyunk. Leg bosszantobb hogy eddig nem találtak egyikünknel se semmi bajt
nov. 8. 10:56
 7/53 anonim ***** válasza:

Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Férjemnél minden rendben, nálam a korom miatt alacsony az AMH, és magas a FSH. Petefészek kimerülésem van. Ez ahogy olvasastam 39 évesen nem ritka, de ez nem magyarázat arra, hogy az elmúlt 10 évben miért csak 1 terhességem volt (sajnos elvetéltem). Tehát sok időnk már nincs.

Hogy bírod a gonapeptylt? Nekem az első helye még csomós, és sok bepirososott. Férjemmel azon gondolkodtunk, hogy megrópálunk egy csillagképet kihozni belőle (nagyon bírom a humorát, másképp szerintem nem is lehet bírni).

Mai naptól már felezem az adagot.

Rád írhatok privátban?

nov. 8. 12:35
 8/53 A kérdező kommentje:
Szia irj nyugodtan persze. Jaj hát en nagyon rosszul birom, nekem nagyon faj,csip.. es nagyon sokallom az adagot. Amire beadom az egeszet rosszul leszek ugy erhem mint amikor le esik a vércukor…
nov. 10. 21:10
 9/53 anonim ***** válasza:

Nem tudom Te hogy szoktad beadni, mi úgy hogy én fekszem, férjem meg beadja. Utána egy kicsit összebújunk és még egy darabig sziszegek. Nagyon nem kellemes, de ezt is kibírjuk. Erősek vagyunk.

Most megint kezdek parázni. Ma 4 nap késés után megjött, holnap után mehetek dokihoz. Tudom hogy lesz ultrahang, de mást nem tudok. Ilyenkor jön elő belőlem a hülye picsa, mert nem tudom mi fog pontosan történni, mit fog mondani stb

nov. 11. 15:56
 10/53 anonim ***** válasza:
Az előző lombikodnál mi volt a gond?
nov. 11. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!