Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?
Én is ma megyek és megmodják mikor lesz a leszívás.
Nyugi van még hely a hasadon, szar, de gondolj a várható eredményre. Kitartást. Kiszámoltam, én le sem merem írni mennyi injekciónál járok.
Írd meg mit mondott a doki
8-8 az nagyon szép szám, nekem is anno 16 petesejtet sikerült kinyerni tavaly (23 voltam). Én is brutálisan puffadtam, fajt, olyan voltam, mint aki 4 hónapos terhes. Szerintem a tulszimulacio határán voltam (azt hiszem nálunk 17 felett nincs ET). Sok folyadék, sok fehérje tényleg segít, gondolom az orvos is mondta!
Egyébként nálunk férfi probléma volt, úgyhogy végül 4 lett befutó, abból 1 visszakerült pár nap múlva (sajnos első volt, nem sikerült) és másnap kettőt sikerült lefagyasztani. Most úgy néz ki, az első FET utáni hcg vérvétel eredménye 700☺️ úgyhogy fel a fejjel mindenki, tényleg nem az számít feltétlen, hány van. Legyen egy jó.
35-ös gratulálok neked, kívánom hogy szépen fejlődjön.
Kérdező hú az már tényleg nem kevés. Ennyitől én is cidriznék, nagyon vigyázz magadra. Hogy vagy? Írtad hétvégén hogy lehet elkaptál valamit.
Én is voltam ma és összesen 7 darabot látott a doki. Nálam is szerdán lesz leszívás. Kettőnk példájából látszik, hogy mennyire személyreszabott ez a rendszer. Mind ketten hosszú protokollon vagyunk, egy hét különbséggel kezdtünk és egy napon lesz a leszívas. Nekem még nem volt soha úgy hogy izgulok. Azon is kell most hogy a 160/100 vérnyomásom levigyék.
A.
Irigylem a türelmed. Én majd vagy ma este vagy holnap pakolok, mert még melózom előre próbálom behozni a szerdát. Most nagyon nem bánom, hogy irodai munka van már csak.
Kaposváron lesz a leszívás. Remélem utána könnyebben tudok majd mozogni, mert most katasztrófa.
Szia! Igen túl vagyok rajta. Nálad mi újság? Sikerült?
Nálam nem a legjobb de nem reménytelen (3db)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!