Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?
Mi újság veled kedves kérdező? Hogy bírod ezt a hullámvasútat?
Én ma voltam dokinál és megkaptam az első stimu szurikat.
Hát ezek sem túl kellemesek. Hát aki ezt végig csinálja idegbaj nélkül az egy hős.
Neked mit mondott a doki mikor kell menned?
Igen, valóban késhet tőle. Enis ki voltam attól, hogy mindig megjön ha kell ha nem, de amikor “várnám” mert végre funkcioja lenne, késett :) de megfog jönni, és nálunk utána kellett lefelezni és mellette szúrni a Bemfolat, ugye a stimut. Olyannyira jól sikerült, hogy 16 sejtet termeltem, de abból egy lett beültetés, a kettő ment fagyiba. Nagyon szurkolok nektek. Elsőre ritkábban sikerul, de nem kizárt (a másik válaszadónak)! Nekem az altatás volt a rémálmom, de amúgy egyáltalán nem volt vészes a dolog, reggel volt, délután mar zabaltam pedig eléggé kotyagos voltam. A szurizast egy idő után úgy megszoktam, hogy már majdnem hiányzott, mikor nem kellett:D pedig amúgy a vervetelt utalom.
Nekem most FET lombikom volt.:) kicsit nyugisabb.
Sziasztok!
Örülök hogy itt vagy Te is. Még nem tudom mi vár rám, inkább bele sem gondolok. Én Benfolát és Meriofert szúrok a gonapeptyl mellé. Már oda merek nézni amikor csinálom 😀.
Mivel nekem alacsony az AMH-m, FSH is magasabb, így én nem is álmodom arról, hogy főleg elsőre legyen pluszba pöttöm amit fogyasztanak. Tudom nem a legjobban csinálom, de úgy gondolom nekem 3x kell majd nekiugranom, de csodák mindig vannak tehát ebben a körbe is bízom, hátha.
Kedves kérdező. Nálam 4 nap késés volt, és már minden bajom. Egy idő után már röhögtem magamon, mert kb kamaszkoromban vártam ennyire hogy megjöjjön. Olvastam olyat is akinél 10 napot késett. Ha aggódsz (én is így voltam még most vasárnap is), nyugodtan hívd fel a központot. Bízom benne hogy minden rendben lesz nálad is.
Már 6 napja szúrom a stimu szurikat. Nem tudom eldönteni mi a természetes és mi nem.
Az injekciók helyét minden nap érzem ezt normálisnak gondolom, mert amikor csak gonapeptyl volt azt is éreztem, de a délutánok nem egyszerűek. Puffadás, feszülnek a petefészek és érzem hogy nem normális ahogy viselkedem. Ha nem úgy szólnak hozzám robbanok, pedig ettől még nem kéne. Ti hogy vagytok?
Kedves kérdező, írtad, hogy holnap mész dokihoz. Bízom a legjobbakban. Remélem beszámolsz róla itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!