Van itt olyan aki most készül a második lombikra hosszú protokollal?
Az nagyon szép szám. Én még felét sem remélem. Van egy Facebook csoport mamidoki a neve. Egy magyar doktornő csoportja. Ő külföldön dolgozik reprodukciós központba, és pár hete írta, hogy egy nőnek 32 tüszője lett, és ezek a magas számok már egyre gyakoribbak, mert a túlstimulációt az orvostudomány egyre jobban tudja kezelni. Remélem nálad nem fog gondot okozni a sok tüsző.
Én holnap megyek uh ra. Hát megy a para, mert van egy kis enyhe barnázásom, és úgy nézek ki mint egy 6 hónapos kismama. Tudom, hogy sok minden ami alapban nem normális az itt az, de ezt nem tudom. Majd holnap délelőtt megmondja a doki
Voltam ultrahangon. Nálam nem olyan fényes a helyzet, de nem reménytelen. Tudtam, hogy nem lesz sok tüszőm. Összesen 5 darab. Komolyan szégyenlem magam, hogy én itthon esténként ezzel az 5bdarabbal görnyedezem, mert fáj, feszít és minden bajom van, és ez csak harmada a tiédnek.
Ami viszont nálam egy nagyon jó hír, hogy vastagabb már most a nyálkahártyám mint szokott ciklus végén.
Tudtam hogy nehezebben tudnak stimulálni, és úgy néz ki hogy nagyon egyszerre lesz a leszívásunk. Hétfőn derül ki pontosan, de várhatóan szerda, csütörtök, de nem kizárt a péntek.
Te hogy vagy kérdező?
Én 39 éves vén csaj vagyok, férjem pedig 46. Most már bánom, hogy nem előbb kértünk segítséget, de ez van. Nem is tudom tegnap miért voltam elkeseredve az 5 tüszőtől. Pedig tudtam, hogy nem lesz sok. Mindegy mert az a lényeg, hogy legyen 1 aki a befutó lesz.
Na sikerült megint jól kipanaszkodnom magam.
Veled mi újság? Hogy vagy?
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik. Remélem azóta jobban vagy. Az ilyennek is akkor jön amikor nagyon nem kéne.
Hogy vagy azóta? Én nagyon felpuffadtam óriásra nőtt a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!