Zavar, hogy fiatal vagyok és nem sikerült a baba. Milyen vizsgálatok javasoltak, hogy biztos legyek minden rendben van velem és csak idő kell?
Sziasztok, 2 hónapja próbálkozunk, tudom nem sok idő, más évek óta küzd. Én 23 éves vagyok, a férjem 26. Ezért is flusztrál miért nem sikerült se elsőre, se másodjára.. A pajzsmirigyem gyógyszeresen helyre van állítva, TSH ertekem 2,435. Fogytam 12 kg-t mielőtt neki kezdtünk a “projektnek”, de még így is van rajtam felesleg, 178 cm vagyok és 94 kg. Szedek elevitet a legeleje óta, hogy minden vitamint biztosítsak a szervezetnek + omega 3, D vitamin, króm, szelén. Amikor tudtunk együtt voltunk minden második nap, de inkább akkor mikor jól esett. Nem görcsölünk rá a témára, szimplán csak furcsa, hogy minden ismerősünknek, rokonainknak elsőre sikerült a baba, csak nekünk nem. Citologia vizsgálatra érdemes lenne most elmennem? Valamilyen hormont érdemes lenne még nézetnem vérvételen?
Köszönöm a segítő válaszokat.
Tényleg nem görcsölsz rá, azt látom.
Citologiara amúgy minimum évente illik menni, gyerekvallalastol függetlenül.
2 hónap után nem kell semmit csinálni. És de, rá vagy feszülve, ha már 2 hónap után ezen pörögsz. Nem véletlen javasolják, hogy egy év után kell kivizsgálás…
Cytológia meg évente javasolt, függetlenül attól, hogy most épp akarsz-e gyereket vagy nem.
És igen, fogynod kellene még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!