3 spontán terhesség után petevezeték átjárhatósági vizsgálatot javasoltak, mert nem jön össze a kis tesó?! Mit gondoltok, volt valaki így?
Szia!
Tényleg nem kellemes a vizsgálat, neked kell eldöntened, mennyire sürgős a baba. Viszont az sem jelent semmit, hogy már három terhességed volt, a petevezetők bármikor elzáródhatnak. Nekem három éve még meg tudták nyitni az elzáródást, most megint csináltak egy átjárhatóságit, és most már sajnos végérvényesen elzáródott az egyik oldalam, megnyithatatlanul.
Ha nem akarsz várni tovább a bizonytalanra, csináltasd meg most, vagy várd ki még azt a három hónapot, ami hátravan az egy évhez, lehet hogy szerencséd lesz, és összejön addig.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Manka,
Teljesen igazad van.Ma reggel megcsinálták (már előjegyeztek így nem is akartam lemondani).
Egyáltalán nem fájt,valószínűleg mivel már szültem.Az eredményt csak ünnepek után kapom meg,de a doki annyit mondott,hogy igencsak nehéz ment át a folyadék..Szerinte nem volt hiába.
Örülök,hogy elmentem,így ízt hiszem mindent megtettem (orvosi részét tekintve) hogy összejöjjön a 3..
Új év,új remények:)
szia.
köszi az érdeklődést.
Igen,hamarosan a 30.hétbe lépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!