Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Terhesség elején a fájdalmat...

A Terhesség elején a fájdalmatok milyen jellegű volt? (szúrt, görcsölt stb)

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan ezek. Szúrt, görcsölt, tulajdonképpen menstruációs tünetek voltak, derékfájás is, ilyesmi.
2011. dec. 20. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Olyan menstruációs tünet mint amikor megvan és görcsöl vagy mit amikor "mindjárt megvan" érzésed van?
2011. dec. 20. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, nekem olyan, amikor már meg van. Bár azt kell mondjam, "mindjárt megjön" érzésem nekem nem szokott lenni vérzés előtt sem igazán. Derék vagy hasfájás, fáradt levertség igen, de az sem mindig...
2011. dec. 20. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. dec. 20. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan volt, mint amikor készülődött a vérzés. Nem is igazán fájdalom, hanem olyan feszítős, szorítós érzés. Kellemetlen.
2011. dec. 21. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!