Tegnap a buli hevében berakta párszor a barátom gumi nélkül terhes lehetek?
Figyelt kérdés
buli volt és ittunk kicsit nem volt nála óvszer és betette kb 1 percre érdemes esemény utáni tablettát vennem nagyon megijedtem :S2011. dec. 17. 12:28
1/24 anonim válasza:
Berakta egy percre? :D Megmelegítette egy kicsit vagy mi a lóhere?
2/24 anonim válasza:
nem. agyra érdemes gyúrni mindkettőtöknek.
és a szexre visszatérni 2 év múlva
3/24 anonim válasza:
nem ártana gondolkozni basszus előtte.
az ember nem ösztönlény.
és ha gyerek lesz, tudtok valamit biztosítani neki, vagy majd végigszenvedi az életét, vagy kinyírjátok születése előtt?
ittunk, izéltünk, na gratulálok :S
még annyi se hogy előtte utánajártok, h ilyen esetben mi a teendő, utólag kapkodni...
4/24 Liz* válasza:
ha nem élvezett beléd nem hiszem h terhes vagy.
5/24 A kérdező kommentje:
nem utólag kapkodok és igen ha gyerek lenne tudnánk neki megfelelő életet/körülményeket biztosítani és azért rakta be egy percre mert nem engedtem tovább de légyszíves válaszolnátok a kérdésre?
2011. dec. 17. 12:39
6/24 anonim válasza:
mintha barátnőmet hallanám :D
Csak ő bekapta a legyet, azóta egy 2 éves kisfiú anyukája.
Elviekben kicsi az esély, de barátnőmnél se volt sok mégis van egy csemetéje :)
7/24 anonim válasza:
annyi ilyen kérdés van/volt/lesz(?), de leírom 6205-jére is.. mivel az előváladékban is lehetnek spermiumok, igen, megvan rá az esélye, hogy terhes vagy...
8/24 anonim válasza:
a 13.29-es jól írta!
Inkább vegyél be egy esemény utánit...biztos ami biztos...
9/24 anonim válasza:
esemény utáni, vagy bízz a szerencsédben és meglátjátok.(Én előbbit választanám)
10/24 anonim válasza:
Mivel szerintem nem élvezett beléd 100%, hogy nem vagy terhes!! Attól, hogy egy párszor betette Neked, nem lehetsz terhes, ahhoz beléd is kell élveznie. EZT TANULD MEG!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!