Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e 2 negatív teszttel, a...

Lehet-e 2 negatív teszttel, a 36. napon terhesség?

Figyelt kérdés
Először írok, eddig csak olvastam topicokat. Most érdeklődnék, szerintetek lehetséges-e, hogy 36. napon, két negatív teszttel lehetek-e terhes? A kisfiam múlt héten volt 1 éves, kb.4 hónapja nem szoptatok már és eddig 2 menstruációm volt, az első halvány alig valami, de a második az erős, középhosszú. Aztán múlt héten nem jött meg. Szóval most nem tudom mi van. Pregimax pluszt (ma) és x-epilt (2 napja) tesztet csináltam. Létezik olyan, hogy 2x megjön, aztán megint abba marad csak úgy? Köszi a válaszokat!
2011. dec. 18. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Még nem állt teljesen helyre a hormonháztartásod, és elég sok minden befolyásolhatja a női ciklust.

Elképzelhető, persze.

A helyedben azért egy hét múlva csinálnék még egy tesztet, de lehet, hogy addigra meg is jön.

2011. dec. 18. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de azért remélem, hogy az inkább a baba miatt lesz!!! :)
2011. dec. 18. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta akár fél év is lehet mire beáll a normális ciklus.Drukkolok,hogy baba legyen és ne erről legyen szó!
2011. dec. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!