Akiknek alacsony volt az afp-jük milyen vizsgálatokra kellett menni és miket javasoltak és mik lettek az eredmények utána?
Figyelt kérdés
Bocsi a hülye megfogalmazásért de nem tudtam jobban!2011. jan. 26. 21:11
1/2 anonim válasza:
arra már nem emlékszem hogy mennyi volt az érték.de a második gyereket mikor vártam.nem lett jó.nekem csak egy nagyobb kórházban feljettebb géppel ultrahangot csináltak.ott azt mondták hogy nem voltam még 16 hetes mikor levették.semmi gond ne aggódjak.41 hétre spontán 2 óra alatt könnyen megszültem.
2/2 anonim válasza:
Szia.Nekem 0.52 mom lett az afp..Elkellett mennem a SOTE-ra és ott csináltak egy genetikai uh-t aztán magzatvizmintavételt.Baromi sokat kellett várni de kiderült hogy semmi baja nem volt a babámnak:DÉs akkor mondták meg hogy kislány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!