Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mi segített teherbe esni?

Kinek mi segített teherbe esni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 8 hónapja próbálkozunk a párommal. Sajnos ez a hónap is újabb sikertelenséggel zárult.

Esetleg tudtok adni nekem ötleteket/tippeket, ami nektek bevált és talán segített abban, hogy sikerüljön a baba?

Diagnosztizált PCOS-em és IR-em van sajnos.

2024. júl. 3. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én hiába sportlltam, diétáztam, fogytam nekem kellett az ir re gyógyszer. Így is 8 hónap eltel és lombik lett.

Volt olyan 2 orvos is aki szerint nem kellett rá gyógyszer. Pedig pont felírják annak aki gyereket akar.

Szerintem érdemes lenne meddőségibe menni, mert ott mindkettőtöket vizsgálnak és ha kell kezelnek.

Oké, hogy van aki csak 8 hónapozik, de mire bejutsz és esetleg lesz kezelés is, már 1,5 évnél tartasz.

Én aki ezt végig járta, azt mondom ne keseregj, hanem irány előre. Ha túl vagytok az összes vizsgálaton akkor többet tudtok. Lehet az első inszem sikerül, ki tudja. Ne adjátok fel, hanem a cél lebegjen.

2024. júl. 3. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
64%

Baratnom is pcos-es es ir-es volt, szedte a mehpempot, a kulonbozo vitaminokat. Aztan kiderult, cisztai vannak, es a petevezetek atfujast csinaltak meg neki. Masfel ev utan esett teherbe, most fel eves a kisfia.

De nagyon megkuzdottek erte, azt mondja, ha a kovetkezo baba (majd a kesobbiekben) nehezen akar osszejonni, vagy hasonlo uton, akkor lemondanak rola. Meg is tudom erteni.

2024. júl. 3. 22:57
 23/26 A kérdező kommentje:

Párom nem volt még vizsgálaton, de ha a következő hónap sem sikerül akkor mindenképpen elmegyünk a vele is kivizsgálásra.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok-sok tanácsot. Méhpempőnek utána olvastam, ma reggel meg is rendeltem :)

2024. júl. 4. 11:51
 24/26 anonim ***** válasza:
64%

Én azért azt javaslom, hogy ne fűzz hozzá túl sok reményt, mármint a méhpempőhöz. Az ir és a pco túl komoly dolgok.

Remélem ezek kezelve vannak. Az ir nek is hónapok mire javul.

Drukkolok, hogy elég legyen a méhpempő, de azért a kivizsgálásra fókuszálj 2-3 hónapon belül, ha addig nem sikerül.

2024. júl. 4. 16:05
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia! Tényleg diéta és mozgás a megoldás.

Erős ir-em volt, 11 évig nem védekeztünk és nem estem teherbe egyszer sem. Aztán kb 3 éve életmódot váltottam, rengeteget mozogtam és diétáztam, sportban teherbe estem, amikor nem számítottam rá. 37+6 vagyok, hamarosan szülök :)

2024. júl. 4. 19:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a legfontosabb lemaradt,- 25 kiló fogyás után
2024. júl. 4. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!