Kinek mi segített teherbe esni?
Jelenleg 8 hónapja próbálkozunk a párommal. Sajnos ez a hónap is újabb sikertelenséggel zárult.
Esetleg tudtok adni nekem ötleteket/tippeket, ami nektek bevált és talán segített abban, hogy sikerüljön a baba?
Diagnosztizált PCOS-em és IR-em van sajnos.
Már ne haragudj, de nem értem az ilyen embereket, mint te is, hogy miért kell itt még "bántani" a másikat?
Mert, ami szerinted egy vicces beszólás, az másnak kegyetlenül fájhat, nem gondolod?
De remélem te ettől most jobban érzed magad. Ha igen, örülök, hogy ennyivel is segíthettem neked. :D
8 hónap belefér, 1 év után pánikolj, ne játszd itt a mártirt.
Pcos és ir kezelhető ha odafigyelsz. Lehet lekellene fogynod.
Kedves 5-ös. Természetesen, mindent betartok. Már sikerült fogynom 16 kg-ot. :)
Kedves 6-os. Ez aztán a hasznos tanács, de képzeld a fogyásom ellenére sem voltam/vagyok elhízva. Árad belőled a jó indulat. :)
Ha valakinek a 179 cm-hez a 78 kg elhízás, hát akkor nem tudom mit mondjak. BMI-m teljesen jó volt akkor is és most is. :)
Amúgy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen érzékeny témához ilyen alpári kommentek fognak érkezni. Szégyen.
Hormonokat néztek? Van peteérésed?
IR-re ajánlják a mio inozitolt. Én nem szedtem anno de elvileg segít. Amire én esküszöm az a barátcserje kapszula (premens). Nyilván nem csodaszer, meg nekem magas volt a prolaktinom, de ez szépen helyretette. Amúgy 1 évig normális ha nem sikerült. Utána irány a meddőségi központ. Ott megnéznek mindent szépen. Lehet csak egy kis plusz rásegítés kell, hogy összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!