Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mi segített teherbe esni?

Kinek mi segített teherbe esni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 8 hónapja próbálkozunk a párommal. Sajnos ez a hónap is újabb sikertelenséggel zárult.

Esetleg tudtok adni nekem ötleteket/tippeket, ami nektek bevált és talán segített abban, hogy sikerüljön a baba?

Diagnosztizált PCOS-em és IR-em van sajnos.

júl. 3. 11:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
A férjem segített.
júl. 3. 11:09
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Diagnosztizàlva van csak , vagy kezelve is? Mi ennyi idő után elmentünk egy átjárhatóságira illetve sperma vizsgálatra. 9 hónap után sikerült, de vetélés lett, majd utána 8 hónap után
júl. 3. 11:11
 3/26 A kérdező kommentje:

Már ne haragudj, de nem értem az ilyen embereket, mint te is, hogy miért kell itt még "bántani" a másikat?

Mert, ami szerinted egy vicces beszólás, az másnak kegyetlenül fájhat, nem gondolod?

De remélem te ettől most jobban érzed magad. Ha igen, örülök, hogy ennyivel is segíthettem neked. :D

4/26 A kérdező kommentje:
Diéta és testmozgás. Ennyit mondtak a kezelésre. :(
 5/26 anonim ***** válasza:
64%
#4 és nekiálltál ezeknek?
júl. 3. 11:15
 6/26 anonim ***** válasza:
23%

8 hónap belefér, 1 év után pánikolj, ne játszd itt a mártirt.

Pcos és ir kezelhető ha odafigyelsz. Lehet lekellene fogynod.

júl. 3. 11:15
 7/26 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös. Természetesen, mindent betartok. Már sikerült fogynom 16 kg-ot. :)

Kedves 6-os. Ez aztán a hasznos tanács, de képzeld a fogyásom ellenére sem voltam/vagyok elhízva. Árad belőled a jó indulat. :)

júl. 3. 11:20
 8/26 anonim ***** válasza:
63%
Ha 16 kilot fogytal akkor igenis elvoltal hizva.
júl. 3. 11:28
 9/26 A kérdező kommentje:

Ha valakinek a 179 cm-hez a 78 kg elhízás, hát akkor nem tudom mit mondjak. BMI-m teljesen jó volt akkor is és most is. :)

Amúgy nem gondoltam volna, hogy egy ilyen érzékeny témához ilyen alpári kommentek fognak érkezni. Szégyen.

júl. 3. 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

Hormonokat néztek? Van peteérésed?

IR-re ajánlják a mio inozitolt. Én nem szedtem anno de elvileg segít. Amire én esküszöm az a barátcserje kapszula (premens). Nyilván nem csodaszer, meg nekem magas volt a prolaktinom, de ez szépen helyretette. Amúgy 1 évig normális ha nem sikerült. Utána irány a meddőségi központ. Ott megnéznek mindent szépen. Lehet csak egy kis plusz rásegítés kell, hogy összejöjjön.

júl. 3. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!