Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek mi segített teherbe esni?

Kinek mi segített teherbe esni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 8 hónapja próbálkozunk a párommal. Sajnos ez a hónap is újabb sikertelenséggel zárult.

Esetleg tudtok adni nekem ötleteket/tippeket, ami nektek bevált és talán segített abban, hogy sikerüljön a baba?

Diagnosztizált PCOS-em és IR-em van sajnos.

júl. 3. 11:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Eddig hormonokat nem néztek, de következő ciklusban szeretnék elmenni magamtól egy hormon vérvételre.

Ovulációm elvileg van (teszttel és hőmérőzéssel nézem), meg érezni is szoktam.

Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

júl. 3. 11:36
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

12es vagyok

D vitamint is szedj, egy 4000 NE-t érdemes.

Amúgy a hormonvizsgálat jó ötlet. A 3. Meg a 21. Napiból már nagyon sok mindent fognak/fogsz látni. Ha már ott vagy, akkor egy tsh-t is nézess. Néha azzal is gond szokott lenni.

Sok sikert kívánok! Biztosan össze fog jönni hamarosan :)

júl. 3. 11:39
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Lh teszt neked mióta a peteérést mutatja?

Hiaba pozitív attol függetlenul a tüsző nem biztos hogy megreped.

júl. 3. 11:46
 14/26 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es! Köszönöm a tanácsokat és a biztatást, a hormon vérvételre pedig mindenképpen elmegyek. :)

Kedves 15-ös! Mivel nem csak Lh tesztet csinálok, hanem vezetem a testhőmet is, így ELVILEG van ovulációm, mint fentebb is írtam. Egy szóval nem mondtam, hogy az LH teszt a peteérést mutatja. :)

júl. 3. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk 4 év után gyógyfürdő segített.
júl. 3. 12:07
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
8 hónap alatt teljesen normális is lehet, de én elmennék egy hormon panelt csináltatni, a férjemet pedig elküldenèm egy sperma vizsgálatra. Ha nincs elég sperma v nem jó minőségű, esetleg nincs is peteérésed minek várni a csodára?
júl. 3. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
Esetleg a rendes méhpempőt amit kanállal lehet adagolni, ne a kapszulát. IR-re is jó, mivel segít a hormonok egyensúlyát fenntartani. Ott segít ahol szüksége van a szervezetnek. Egy próbát megér, rosszat ezzel nem tudsz csinálni.
júl. 3. 13:46
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
A párod is volt vizsgálaton?
júl. 3. 15:40
 19/26 anonim ***** válasza:
64%

[link]

O segített. Elég sok ismerős próbálta, mindenkinek sikerült 3 hónapon belül teherbe esni aki ezt használta.

júl. 3. 16:24
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

😂 😂 Jaj istenem 19-es.

Ha ezzel sikerült, hidd el enelkul is ment volna.

júl. 3. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!