Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
multkor baratomnal voltunk es lefekudtunk (mindig vedekezunk ovszerrel) de miutan meg tortent az aktus csinaltuk megegyszer es eszrevettem hogy nincs rajta az ovszer szoval szoltam neki de azt mondta hogy miutan masodjara all fel neki akkor mar nincs elovaladek meg nemtudom de azert kiakadtam elegge es utana abba is hagytuk persze(szoval nem ment el bennem) de nemtudom hogy elovaladek volt e? mert szerintem ez hulyeseg amit mondott es mivel elotte is csinaltuk meg ugy is maradhatott rajta sperma szoval nagyon felek alapbol 13. an kene mindig megjonnie de kb mindig 20. a kornyeken jon meg valamiert pl mult honapban 21. en jott meg. lehetek terhes?2024. máj. 20. 21:51
51/53 A kérdező kommentje:
igen mostmar vezetni fogom akkor, amugy sose voltam meg nogyogyasznal mert nekem azt mondtak hogy csak akkor menjek ha van valamilyen panasz. es nem tudtam hany eves kortol kell menni, meg nem reg lettem 18, de akkor gondolom mar kene, csak igy menjek be vagy hol talaljak jo nőgyogyászt? ja es lehet akkor mar mondanom kene neki a fogamzasgatlot hogy ne legyen tobb ilyen eset. szerintetek erdemes valtanom? csak azert felek amugy tole mert hallottam h par lanynak pattanasos lesz tole az arca meg ilyenek es ezt nagyon nem szeretnem.
2024. máj. 24. 19:26
52/53 anonim válasza:
Igen keresel a helyi sztk-ban ha tb alapon szeretnéd, vagy maganrendeles bárhol.
Fogamzasgatloval vigyazz, most meg jo otletnek gondolod, de egy 10 ev múlva mikor gyereket szeretnel, baromira felborithatja a hormonhaztartasod.
53/53 anonim válasza:
Kérdező azért a fogamzásgátlóval is csak óvatosan mert az sem 100%os megoldás és fogamzásgátló mellett is simán terhes lehetsz az egyik ismerősöm fogamzásgátló mellett esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!