Lehetek terhes?
Alapból jóval kevesebb az esély megszakitásossal teherbeesni, mint itt mondják. Ez az én tapasztalatom magamon, és környezetemből többeknél.
DE!! Az első élvezés után ha nem volt pisilni, akkor könnyen maradhatott a húgycsőben sperma, ami a második alkalommal már simán kiürült az előválladékkal!
Egyébként még telibe élvezeskor se 50% az esély hanem talán 30, de máskor ilyet ne csináljatok, mert ez valóban nagyon rizikós! Nem ismered a tested, nem tudod milyen könnyen eshetsz teherbe (ezt csak akkor tudod meg, ha tervezetten nekiálltok), ne kockáztass! Inkább legyen nálad is gumi, ne tudjon arra hivatkozni hogy nincs!
Előttem már leírták, hogy megy ez, szóval én már nem fejtem ki miért hülyeség amit a barátod csinált.
Viszont, ne pánikolj. Nem nulla, de kicsi az esélye, hogy pont ti lesztek azok a szerencsétlenek akiknek így jön össze. Sok csillagnak kell ahhoz együttállnia. Legközelebb figyelj jobban.
"alapbol 13. an kene mindig megjonnie de kb mindig 20. a kornyeken jon meg valamiert pl mult honapban 21. en jott meg"
Figyu, nem bántásból, de tudod, hogy működik a női ciklus? Mi az az ovuláció? Hány naposak a ciklusaid általában? Valakinek 26 napos. Valakinek 28. Másoknak meg 32. Mind egészséges. Olyan nincs, hogy neked mindig 13-án vagy 20-án jön meg egy naptári hónapban 😊
Egyszer ezt minden nőnek meg kell tanulnia a saját testéről, nyugi mi sem ezzel a tudással születtünk, így kell számolni: amikor megjön, az az első nap. Amikor legközelebb megjön, az már a következő ciklus első napja. Tehát a kettő közötti szám a te ciklusod hossza.
Például megjön május 2-án. Legközelebb pedig május 31-én. Akkor ez egy 29 napos női ciklus. A másodikát bele kell számolni, a 31-t már nem, az a következőbe tartozik.
Hány naposak általában a ciklusaid ezek alapján?
16os
nemtudom mult honapban 21. en jott meg az elott meg 24. en marciusban. de nem szoktam ezt a ciklus dolgot nezni ez fontos? ja es a 13.a csak az a szam mikor legeloszor jott meg a menstruaciom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!