Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
multkor baratomnal voltunk es lefekudtunk (mindig vedekezunk ovszerrel) de miutan meg tortent az aktus csinaltuk megegyszer es eszrevettem hogy nincs rajta az ovszer szoval szoltam neki de azt mondta hogy miutan masodjara all fel neki akkor mar nincs elovaladek meg nemtudom de azert kiakadtam elegge es utana abba is hagytuk persze(szoval nem ment el bennem) de nemtudom hogy elovaladek volt e? mert szerintem ez hulyeseg amit mondott es mivel elotte is csinaltuk meg ugy is maradhatott rajta sperma szoval nagyon felek alapbol 13. an kene mindig megjonnie de kb mindig 20. a kornyeken jon meg valamiert pl mult honapban 21. en jott meg. lehetek terhes?

2024. máj. 20. 21:51
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Kérdező azért ekkorát ne kamuzz már hogy nem vetted észre hogy nincs rajta óvszer,a kettő között ég és föld a különbség és egyből észre lehet venni ha nincs rajta óvszer.nem kamuzni kéne hanem be kéne ismerni hogy felelőtlenek voltatok és nem védekeztetek és igen aki nem védekezik az terhes lehet.de mindenesetre akkor csinálj legkorábban tesztet amikor meg kéne jönnie.Amúgy nagyon fiatal lehetsz meg buta ha még azt sem tudod hogy mikor érdemes tesztet csinálni.Szóval nagyon nem való még neked a szex inkább biosz órára kéne még járnod.Amúgy ha terhes is vagy első héten még nem érezhetsz semmit.Nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.
2024. máj. 22. 22:26
 42/53 A kérdező kommentje:
utolso valaszolo, pont olyan pozban csinaltuk hogy nem volt ra latasom a dolgokra, mert a hatam mogott volt es nem nem vettem eszre eloszor mert nem arra figyeltem eppen es nekem full ugyan olyan erzes amugy inkabb a fiuknak eg es fold , de mint mondtam mikor eszrevettem (amikor kihuzta) akkor elegge ki voltam akadva. mert gondoltam eddig mindig vedekeztunk, es az az elotti aktusnal is vedekeztunk nem gondoltam h most nem huzta fel mert neki ilyen kedve tamadt. es 18 eves vagyok mar bocsi de suliban nem tanitjak ezeket es anyukam 2 eves koromban elhunyt tehat nem nekem nem volt ki megtanitsa ezeket mindent magamtol tudok h megnezem neten vagy valami, es miert kene tudnom? nem voltam meg terhes (nyilvanxd) es o az elso baratom, de vettunk tesztet ma ami azt irja hogy 6nappal az esemeny utan kepes kimutatni x epil markaju remelem ez nem ilyen szar gatyi fajta mert nem tudtuk milyet vegyunk, viszont meg varok 1-2 napot mivel 19.en kellett volna megjonnie akkor meg csak 4napja kesik es ha addig nem jon megcsinalom
2024. máj. 23. 00:24
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Ne nevettes már hogy suliban nem tanítják már 4-5 osztályban tanítják a szaporodást/egyedfejlődést +plusz még külön tartanak a szexualitásról felvilágosítást.
2024. máj. 23. 08:38
 44/53 anonim ***** válasza:

#43, ja tanították nekünk még 20+ éve. Ma már rendes bioszkönyv sincs (fiam 5.-es) Ma már le kell foliazni azt a regényt is amiben van szex.

Itt az eredménye.

Amúgy én 24 évesen, mar az akkor ötödik pasimmal is jártam ugy hogy nem vettem észre amikor levette, csak amikor kihuzta es a hasamra ment. Csak ő metélt volt, talán azert nem tűnt fel a különbség.

Kerdező, sajnálom ami anyukáddal történt :(

Ha suliban már nem is tanitják, neten azért erdemes nézelődnöd, mert engem is megdöbbentett mennyire nem tudsz semmit. Mi még mensi naptárakat is kaptunk, hogy ott vezessük a ciklust, bár talán én is tini magazinokból tájékozódtam leginkább. Ezek helyett ma itt a net, nagyon hasznosan is lehet használni.

Amugy még mindig nem jött meg? Biztos hogy csak akkor pár napja nem volt rajta?

2024. máj. 23. 09:04
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

,,de vettunk tesztet ma ami azt irja hogy 6nappal az esemeny utan kepes kimutatni”

Ilyen teszt a világban nincs. Max olyan amire azt írják, hogy az esedékes menstruáció előtt 6 nappal, de ez inkább marketing fogás.

2024. máj. 23. 10:03
 46/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok koszi mindenkinek a valaszokat:) ma vegre megjott szoval megnyugodtam, gondolom akkor mar nem kell megcsinalnom a tesztet, szoval nemtudom mit csinaljak vele. ja es igen tenyleg nem tanitjak mar ezeket nalunk biosz oran direkt kihagytak a tanarok az ilyen reszeket
2024. máj. 24. 15:41
 47/53 anonim ***** válasza:
33%

Ja direkt :D

Szerintem tesztelj, sokan menstrualnak terhesség alatt.

2024. máj. 24. 15:43
 48/53 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy megjött, akkor most már megnyugodhatsz.

Figyu, ezt nem tanítják biológia órán, nem tehetsz róla. Nő vagy, érdemes megismerni a tested. Olvass utána. A női test tényleg fantasztikus, tök érdekes, hogy működik, nagyon összetett. Ha ismered a tested, kevésé lepődsz meg dolgokon, vagy ijedsz meg tőlük. Például ha szedsz egy betegségre antibiotikumot, akkor tolódhat a ciklusod, nem kell megijedni.

Sok előnyöd van belőle, ha tudod, hány napos a ciklusod :)

Például tudod, hány napos a ciklusod (mondjuk mindig 27 napos), pontosan tudod, mikorra nem érdemes nyaralást, strandolást szervezni, mert akkor fog megjönni, és nem biztos, hogy lenne kedved vízbe menni, túrázgatni stb.

Vagy tudod, hogy pár nap múlva megjön, teszel be biztonság kedvéért tisztasági betétet, és nem veszel fel fehér nadrágot...

Vagy edzéstervet készítesz, érdemes kevésbé intenzív edzéseket a menstruációs napokra tenni.

Vagy vannak bizonyos kozmetikai kezelések, amiket nem szabad menstruációra tenni, mert kevésbé lesz hatásos, tartós göndörítés stb. Azt pedig bizony hetekkel előre le kell foglalni.

Vagy egyszer majd lesz esküvőd, nászutad. Mondanom sem kell, miért jobb olyan napokra tenni, amikor nincs menstruációd :)

Vagy éves szűrésen meg fogja kérdezni a nőgyógyász, hány naposak a ciklusaid, ez fontos infó. Ugye jársz éves rákszűrésre? Nagyon fontos egy nőnek, évente kell menni szűrésre, mert ha időben elkapják a rákot, még kezelhető. Jobb félni, mint megijedni.

Tartsd meg a tesztet későbbre, évekig eláll. Tedd el egy fiók mélyére. Bármikor késhet a menstruációd, egyik védekezés sem 100%, az óvszer sem, a tabletta sem. Egy nőnek jobb, ha van otthon 1-2 terhességi tesztje, biztos, ami biztos.

2024. máj. 24. 15:54
 49/53 anonim ***** válasza:

Na akkor ha ma megjött, az utolsó 2 ciklusod ilyen hosszú volt:

Március 24-én jött meg, illetve április 21-én, majd május 24-én.

Március 24-tól számítva volt egy 28 napos ciklusod.

Április 21-től számítva volt egy 33 napos ciklusod.

Mindkettő normális egyébként.

Mától számítva indul az új ciklus. Például legközelebb június 22-én, akkor volt egy 29 napos ciklusod, június 22-én pedig indul a következő.

2024. máj. 24. 15:57
 50/53 anonim ***** válasza:

Nekem mindig csak azt kérdezték mikor jött meg utoljára, pedig voltam jó pár nődokinál...

Kérdező neked ezek szerint nem szabályosak a ciklusaid, de nincs ezzel gond, csak nehezebb tervezned olyanokat mint amit #48 írt.

Meg neked aztán végképp nem ajánlott majd a mensi szerinti "védekezés", mert az normál ciklusnál is könnyen okozhat meglepetest, így meg főleg.

Nyugodj meg, es legközelebb figyelj te is, ne hagyd anélkül, akármit mond!

Meg google-al tényleg találhatsz sok hasznos írást, meg sok hülyeséget is, de ha ügyesen szelektálsz akkor sokat tanulhatsz.

2024. máj. 24. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!