Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
multkor baratomnal voltunk es lefekudtunk (mindig vedekezunk ovszerrel) de miutan meg tortent az aktus csinaltuk megegyszer es eszrevettem hogy nincs rajta az ovszer szoval szoltam neki de azt mondta hogy miutan masodjara all fel neki akkor mar nincs elovaladek meg nemtudom de azert kiakadtam elegge es utana abba is hagytuk persze(szoval nem ment el bennem) de nemtudom hogy elovaladek volt e? mert szerintem ez hulyeseg amit mondott es mivel elotte is csinaltuk meg ugy is maradhatott rajta sperma szoval nagyon felek alapbol 13. an kene mindig megjonnie de kb mindig 20. a kornyeken jon meg valamiert pl mult honapban 21. en jott meg. lehetek terhes?

2024. máj. 20. 21:51
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
akkor mostmar biztos hogy terhes vagyok? vagy lehet csak valami szervi baj?
2024. máj. 22. 00:06
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, azért ne ijesztgessük már a kérdezőt, hogy normális az olyan görcs amitől mozdulni se bír. Igen, a kora terhességnél normális a maximum menstruációs erősségű görcs, de az nem ami miatt már mentőt hívna. Tesztet csináltàl már? Ha az egész hasad fáj és nem enyhül, én mondjuk előbb gondolnék vakbél gyulladásra.
2024. máj. 22. 06:23
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Vagy méhenkívüli terhesség
2024. máj. 22. 06:41
 34/53 A kérdező kommentje:
nem csinaltam meg tesztet, mert csak 2 het utan lehet es meg csak 1het telt el, mi az a mehenkivuli terhesseg? nagyon parán hangzik😨
2024. máj. 22. 08:15
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig annyira fáj a hasad? Az ennyire erős görcs sehogy se normális, se mensinél, se terhességnél. Ez max vetélésnél, bár azt ilyen korán észre se veszed. Ha még mindig ugy fáj jobb ha elmész orvoshoz, lehet valami gyulladás.

De valaki kiszámolta neked hogy 19-én kellett volna megjönnie, szóval valami mégse stimmel... 3 nappal mensi előtt nehéz teherbe esni, meg abból ennyi idő után nem éreznél semmit. Ha csak nem méhen kívüli, azt nem tudom milyen hamar fáj, de azt mindenképp műteni kell.

Ha most ágyazódna be a petesejt az meg szintén nem jár fájdalommal, max pár nap barnázás, de az se mindig.

Szóval ha még mindig annyira fáj menj el orvoshoz, ha nem, akkor pedig vegyél egy tesztet.

Ha pedig megjött, akkor fújd ki magad, és máskor figyeljetek. Aki meg rendesen leírta mi hogy működik, azt jegyezd meg, nagyon hasznos! Elég baj ha az iskolában nem tanítják, nálunk még volt ezekről szó, külön csak nekünk lányoknak.

2024. máj. 22. 08:56
 36/53 A kérdező kommentje:
nem már nem fáj egyáltalán de még mindig nemtudom mi lehetett ez, lehet el megyek orvoshoz mert azert felek hogy mi volt ez, es 1 het mulva veszek tesztet
2024. máj. 22. 08:59
 37/53 A kérdező kommentje:
ja es meg mindig nem jott meg semmi verzes vagy barnazas
2024. máj. 22. 09:00
 38/53 anonim ***** válasza:
82%

A méhenkívüli terhesség amikor a megtermékenyült petesejt a petevezetékben tapad meg (vagyis nem jut el a petefészekből a méhbe), és kezd el nőni. Nagyon veszélyes, azonnal műtik. Azért is fontos hogyha ennyire fáj, ráadásul nem jött meg, akkor orvos!

2024. máj. 22. 09:00
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

A méhenkívüli nagyon veszélyes állapot, műteni kell mindenképp!

Erős görcs jellemző rá.

De tesztelhetnél....

2024. máj. 22. 11:23
 40/53 A kérdező kommentje:
most akkor nem kell 2 hetet varni a tesztig? mert valaki itt azt mondta h elotte ugy se mutatja ki csak ha mar legalabb 2 hete tortent az aktus, de amugy ha mehenkivuli terhesseg lenne akkor most is fajna nem? meg azt ilyen gyorsan ereznem es igy fajna 1 het utan?
2024. máj. 22. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!