Jan 5.en volt abortuszom Februárban pontosan megjott a mensim, viszont nem védekeztünk sehogy ! Marc.3an lett volna de nem jött Tupontossagu szokott lenni ezért is kérdezem.. Lehetek terhes ? Mennyi az esélye?
Második válaszolónak, köszönöm a választ .Hozzá tenném , nem azért nem lett megtarva mert felelőtlen vagyok!
Más okokból !
És várt baba lenne !Nem mindenki azért megy abortuszra mert felelőtlen.
Akkor az nem abortusz,csak technikailag.
Van missed ab, van vetélés indukció, stbstbstb.
Abortuszt akkor kell írni, ha egy nemvárt terhességet műtéti úton fejeznek be.
Igen értem , viszont nem kell egyből megtámadni senkit , hisz nem tudhatjuk senki életét .
De köszönöm a választ és tényleg rosszul írtam!
5/10 Nem igaz, hogy csak a nemvárt terhesség befejezése abortusz (magyarul vetélés). Van spontán vetélés és művi vetélés, de utóbbinál is kérdés, hogy milyen okból: lehet nemkívánt terhesség, de lehet beteg baba és anyai életveszély is az indikáció.
A kérdezőnek talán beteg babája lett volna, nekem ez a következtetés tűnik a legvalószínűbbnek a bejegyzéseiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!