Kezdek depressziós lenni, hogy nem jön a baba. Miért ilyen nehéz?
#29 és #30
Hatalmas köszönet nektek!! 🙏🏽🙏🏽❤️ már ezt a pár napot megvárom a ciklus végét, utána kérek időpontot! Egyébként igazad van 30-as, az a jó ha tudják mi okozza és kezelhető!
Kedves kérdező! Csak egy saját sztorit írnék le.
2021-ben kezdtünk próbálkozni. Nem jött össze, nem jött össze és nem jött össze. Ugyan így voltam mint te. Már semmihez sem volt kedvem. Elmúlt egy év és semmi. Orvosom legyintett, maaaajd. Minden barátnőm terhes lett, majd a kolleganőm is, akit mellesleg nekem kellett helyettesítenem. Szörnyű volt. Először természet gyógyászhoz mentem, majd egy másik orvoshoz.
Mondtam babát szeretnék, és nem jön össze. Kiderült inzulinrezisztenciám van és a férjemet is elküldte sperma vizsgálatra, ott se volt minden rendben. Én endokrinológusnál kaptam gyógyszert, a férjem az urológusnál. Majd vissza mentem és a nőgyógyász is írt fel orvosságot. Diétát tartottam, de ami a legfontosabb úgy voltam vele hogy ez egy folyamat, végig kell járni. Előbb jöjjünk mi rendbe, aztán jöhet a baba. Elengedtem. Ez az egész “kálvária” 2 hónapig tartott. Majd pozitívat teszteltem, eszembe se jutott, hogy terhes lehetek. És most itt alszik mellettem a gyönyörű kisfiam.
Ne add fel! És ne várj! De nyugodj meg. Ne görcsölj rá! Tudom, nehéz, mondani könnyű, de próbáld meg. Addig is szórakozzatok, töltsetek együtt minél több minőségi időt. Mozduljatok ki, bármit ami boldoggá tesz benneteket, mert annak is megvan a szépsége, hogy ketten vagytok! Utána pedig néha majd azt mondod, hogy de vissza mennék egy napra. 😄 de persze gyönyörű dolog egy családdá válni. De nem szabad elfelejteni jól érezni magad a mindennapokban! Kitartást, és minden jót! Szurkolok nektek!
Köszönöm szépen! ❤️❤️
És gratulálok neked!! ❤️
Szió, ne keseredj el, minél hamarabb menjen el párod sperma vizsgálatra, közben nézess egy hormon panelt vérből. Nálam így derült ki a nagyon magas prolaktin szint, ami a megengedettnek a 3x-osa. ( sok stressz ) pedig 27 vagyok.. Ezáltal nincs ovum, így nincs baba se. Kaptam rá gyógyszert.
Szóval ne szomorkodj, lehet nálad is egy ilyen "apró" gond van, amit 1 hónap gyógyszerrel simán lehet orvosolni, és jönni fog a baba.
Amúgy a fogamzásgátló tabletta simán felboríthatja az egészet ami miatt nem jön, általában 1,5 év kell hogy egy nő újra termékeny legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!