Kezdek depressziós lenni, hogy nem jön a baba. Miért ilyen nehéz?
Értelmes vagy nagyon. "Dug" ... Gondolom te sose voltál ilyen helyzetben, hogy vágysz egy babára és már örömöd se tudod lelni a szexben mert akarva akaratlanul is azt várod teherbe esel vagy sem!!!
Tapintatlan tuskó vagy!
Miért vártok ilyen sokat a kivizsgálással? Szerintem ilyen fiatalon már fél év után el kellene menni kivizsgálásokra hogy mi lehet a háttérben...
Az apa hány éves?
Az apa 33.
Nőgyógyász szerint 2 éven belül normális ha nem jön könnyen össze... "Pláne mert kicsivel több mint egy éve tettem le a fogamzásgátlót."
5-os, te mit keresel ebben a kategoriaban? A gyerekvallalasnak millio csodalatos pillanata is van, nem all meg az elet a szaros pelenkaknal meg a sirasnal.
Aki nem akar gyereket, ne vallaljon, de ne is szoljon be masoknak!
Kerdezo, en nem varnek. En fel ev utan kezdtem el csak ugy megnezetni magamon ezt-azt, meddosegibe nem jelentkeztem be, de par alap vizsgalatot megcsinaltattam.
Ki is derult, hogy a pajzsmirigyemmel vannak gondok, az rendbe lett rakva es 3 honap utan terhes is lettem, igy jott ossze 11 honap alatt durvan, ha most mindent osszeadok. Ha ez nem lett volna, lehet varhattam volna a csodara eveket 🤷♀️ 25 eves voltam akkor.
Nyugodtan lehet kivizsgálni már most.
Magánban nem fognak elküldeni bármikor kéred.(de még államiban is 1 évet szoktak mondani nem 2)
Sperma vizsgálattal kezdjétek, mert az a leggyorsabb, legegyszerűbb, nem fájdalmas és a problémák fele kizárható vele.
Ez után jöhetnek a te vizsgálataid. Másik nőgyógyászhoz menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!