Nem tudom mit csináljak magam alatt vagyok kezdek depressziós lenni?
Férjemmel öt éve vagyunk házasok, van két gyermekünk egy három éves, és egy két éves, a három évessel komoly gondok vannak sajnos autista. A két évesem okos értelmes, de kezelhetetlen gyermek, nem lehet tőlük semmit sem csinálni egy percre sem lehet őket egyedül hagyni, ha haza jön apa a kisebb egyfolytában vele akar lenni, de a férjem panaszkodik, hogy nem tud semmit sem csinálni a gyerekektől, a kisebbnek düh rohamai vannak, csapkod tőr zúz ha nem kap meg valamit, és üvölt egész nap. Akkor ha a férjem itthon van és valamit akar itthon tevékenykedni, nem tudom semmivel lekötni a kisebbiket, mert üvölt csapkod. Szörnyűek a minden napjaim itthon a nagyobb óvis, de a kicsi, mintha egy óvodai csoport lenne, semmit nem lehet tőle csinálni és minden percben figyelni kell. Sosem járunk el itthonról sehová, a gyerekek nélkül még boltba sem, férjem mindig azt mondja, hogy azért vagyok gyesen, hogy itthon legyek a gyerekekkel, kezdek megbolondulni, sajnos nem tudnám senkire rábízni őket, mert egyik nagyszülő sem vállalja mert nem bírnak velük, apa rontotta el így egyébként. Mindig mondja a boltba is kell vinni a gyerekeket mert van két gyerekünk, hiányzik a kettesben együttlét a férjemmel, teljesen tönkre megy a házasságunk, ő van mikor reggeltől késő estig dolgozik,
nem jár el sehová nem iszik, jó apa, de minden nap veszekedünk már. Pár hónapja lettek ilyen rosszak a dolgok, a gyermekek is kb fél éve lettek ennyire kezelhetetlenek. Úgy érzem mindig gyermekre vágytam egész életembe, de most sor csapásként fogom fel az anyaságot. Boldogtalan vagyok depis... nehezíti a helyzetet, hogy 6 hét múlva születik a kisfiúnk, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, minden rám hárul, én kezelem a csekkeket az anyagiakat, a bevásárlást, viszem a vállalkozást stb.. A férjemmel sajnos nem lehet megbeszélni semmit, igazán sosem tudtunk semmiről beszélni.
Szerintem most kicsit "bepánikoltál", mivel mindjárt jön a 3. baba is, de ez lehet szimplán a hormonok játéka, hogy borúsabban látod a világot.
Nagyszülőktől próbáljatok segítséget kérni, 2-3 órára csak tudnak vigyázni a két gyerekre, addig eljátszanak velük, ti meg elmehettek kettesben vacsizni, moziba.
Mindenképp beszélj a férjeddel, hogy neked erre szükséged van. Ne dugd homokba a fejed, mert azzal csak a szőnyeg alá söpröd a problémákat!
Szia!
Hát én nem vállaltam volna be a 3. babát!
Még kettő is soknak tűnik, ahogy olvasom az írásod!
Amúgy testvérféltékenység és dac korszak állhat a mögött, hogy ilyen helyzet alakult ki! Majd elmúlik idővel és reméljük jobb lesz!
A Pároddal meg próbáld meg megbeszélni a dolgokat.
Segíteni nem tudtam, de remélem nincs harag!
Üdv két gyermekes Anyuka
Ha jól értem:
Van egy autista
van egy kezelhetetlen dackorszakos
van egy vállalkozás
nincs nagyszülői segítség
férjeddel nemtudjátok megbeszélni a problémákat
ÉS JÖN A 3.-IK BABA!!!
Hát nem semmi!!Bocs de nem értem a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!