Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Úgy érzem tiszta depressziós...

Úgy érzem tiszta depressziós vagyok. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Két kisfiam van.Egy 3éves és egy 8hónapos.Állandó lelkiismeret furdalásom van a ngyobb miatt,hogy kevesebb időt tudok vele tölteni,mint régen,de amikor lenne rá időm akkor se sok kedvem van.Igaziból semmihez sincs kedvem,folyton rossz hangulatom van,úgy érzem semmire se vagyok képes,jó.Sokszor vagyok ideges,ingerült és úgy is szólok a fiúkhoz ha valami "rosszat" csinálnak.

Bánt,hogy nincs senkim akivel néha kimozdulhatnék gyerekek nélkül is,vagy akár olyan akinek vannak és közösen.Amióta megvannak a "barátnőim" szépen eltűntek az életemből.Családomra se igazán számíthatok lelki kérdésekben.2húgom van.az egyiknek van családja és megvan a maga problémája nem foglalkozik máséval,a másik pedig állandóan dolgozik és a szabad idejét nem velem tölti.Anyukám az anyagiakban sokat segít,pedig neki sincs sok,de úgy érzem cserébe elvárja már,hogy napi szinten menjünk elé ahogy végez a munkával.Sétának jó,de nem állandóan és már kötelességemnek érzem.

Párom...vele van a legtöbb gondom.Kb 5-6-ig dolgozik.Haza ér kb 1 órát fürdik,piperéskedik,eszik.Utána vagy a tv-t bámulja vagy netezik.Beszélgetni velem már luxus lenne.Ha panaszkodom,hogy magányos vagyok csak anniyt vág rá,hogy menjek dolgozni,meg hülye vagyok.Most a hétvégén az anyja véletlen elszólta magát,hogy valamelyik nap nem is dolgozott hanem horgászott(apjával dolgozik együtt)mondhatom nagyon jól esett,hogy nem velünk volt inkább.Hétvégente is sokszor horgászik inkább az apjával,mitn hogy valami közös családi dolgot csináljunk.Már nagyon elegem van :( Mit tehetnék,hogy én is jobban érezzem magam lelkileg és normális életünk legyen?

Köszönöm mindenkinek aki segít valami tanáccsal.

2012. nov. 19. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Rajtad múlik hogy változtatsz-e a dolgokon!

ÉN is anno voltam ebben a cipőben, addig fajúlt, a végén annyira befordúltam itthon, pánikrohamaim lettek.

Elmentem orvoshoz, tanácsolta heti 1 este mozdúljak ki, ha törik ha szakad, legyen egy este az enyém amikor oda megyek ahová akarok, csak az a lényeg menjek, barátnők, kondi terem, vagy bármi.

Na, megmondtam a férjemnek keddenként miután haza ér munkábol én elmegyek, ő fürdeti eteti altatja a gyerekeket.

Mire haza ért, én készen álltam az indulásra, vettem egy kondi bérletet, és eljártam heti 1 x 2 orát kondizni.

Nagyon jo volt testileg, lelkileg, és lettek onnét barátaim! Az ember egy idő után ugyan azokkal találkozik, beszélget pár szot, majd tobbet, majd utánna be lehet ülni valahová...

Adj magadnak egy estét, amikor vagy elmész moziba magadban, vagy barátnővel, vagy átmész barátnőhöz, vagy csak csavarogni a Plazaba, vagy kondizni, vagy bárhová, csak el egy kicsit!

Na meg szerezz új barátokat, anyukákat akik otthon vannak a gyerekekkel, hívd át őket, majd ők is áthívnak téged!

Vidd el a gyerekeket játszházba!

TE tudsz kilépni ebből a monotonitásbol, te tudsz változtatni, hogy ne minden napod ugyan olyan legyen!!!

Hajrá!!!

2012. nov. 19. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szép egy díszpinty férjed van..

Igaza van az elsőnek. Tedd szabaddá magad egy kicsit ha törik ha szakad.

2012. nov. 19. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van! Csak magad tudod megoldani. Lépni kell! Én is voltam így. Meg egy picit most is vagyok, ahogy bejött ez a rossz idő. De csak magunkon tudunk segíteni. Melyik megyéből írsz?
2012. nov. 19. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
sziasztok.igen,tudom,hogy csak én tudnék változtatni,de egyedül nincs is kedvem kimozdulni sehova.Pedig már gondoltam rá,hogy el kéne menni tornázni.És főleg úgy is érzem,hogy teljesen mindegy is az egész,ki akarna velem barátkozni,hisz azok is elhagytak akik elég régóta a barátnőim voltak :( veszprém megye
2012. nov. 19. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Barátnő most a fő gond ahogy érzem. Figyelj! Egy darabig eltart, de elmúlik! Aki elment azért kár szomorkodni. Nekem is eltűntek a barátnőim. Bár ők nem családosak, buliznak ezerrel. Engem is összetört egy időben. De már túlvagyok. Most a célom, hogy a gyerekeim ügyesek okosak legyenek, lássanak világot.

Vigyázz, mert erre a hangulatra rámehet a család. Amikor ilyen voltam az én férjem is elkezdtett később hazajárni. Megjegyzem nem csodálkozom. Kitartás!

2012. nov. 19. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt mindenképp ki kell mozdulnod. Járj tornázni, vagy iratkozz be egy tanfolyamra vagy továbbképzésre, vagy nyelviskolába. Oda nem baj, ha egyedül mész, s ott szerezhetsz barátokat. A férjed viselkedése tipikus. Szendy Gábor mondja, hogy tudat alatt a legtöbb férfi úgy gondolkodik, hogy teljesítette "evolúciós kötelességét" azzal, hogy nemzett egy gyereket, a felnevelése már az anya dolga. Ezért ne várd, hogy magától észrevegye, hogy segítségre van szükséged. Ne könyörögj neki. Egyszer ülj le vele beszélni, mond el, hogy ezek közös gyerekek, és te akkor tudod őket jól nevelni, ha magad jó lelkiállapotban vagy, ezért úgy döntöttél, hogy mostantól hetente egyszer- kétszer elmész otthonról. Ne elkérd magad, hanem azt éreztesd, hogy egyenrangúak vagytok, ez neked jár. A gyerekek miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod. Attól nem vagy rossz anya, hogy nem mindig velük foglalkozol. Sőt, ahogy nőnek, nekik is meg kell tanulniuk, hogy te is önálló személyiség vagy, te kielégíted az ő szükségleteiket, de az életkoruknak megfelelő szinten neki is tolerálniuk kell a te magánéletedet.
2012. nov. 19. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Vidéken vagy Pesten laktok? En is így jártam bnokkel,ez van,nem bánt már túl vagyok rajtuk! ...neked is lesznek ujjak meglasd! Ha,Pesti vagy és közel vagyunk egymashoz mehetnenk együtt tornazni,gyerekezni,v mit tudom én,kicsit kimozdulni!:)A ferjeddel hát azt is jól ki kell beszélni vkivel aztán kicsit megmondani neki a frankot!:(Nem olvastam az összes kommentet,de ha vmi rosszat írtam v felreertettem akkor bocsi!:(
2012. nov. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!